Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Consumentendagen

  • Alles over duurzaam verwarmen
  • Stel al je vragen aan onze adviseurs
  • Ervaar een werkende warmtepomp

Acties 2019 - 2020

Voordeel voor uw klanten, voordeel voor u

Actuele acties

Profiteer van het voordeel van de lopende acties of maak gebruik van onze services voor installateurs. Hieronder ziet u het overzicht.

Recycle-service voor installateurs

Recycle-service voor installateurs

Permanente service

Installatiebedrijven kunnen kosteloos gebruikmaken van de Recycle-service van Nefit Bosch. Wij laten dan de oude cv-ketel bij u ophalen en zorgen voor het recyclen. Dat scheelt u werk.

Wilt u gebruikmaken van deze service? Meld dan de oude cv-ketel aan via het Nefit Bosch Partner Portal (of www.nefitafhandeling.nl). Wij halen 'm op de gewenste tijd bij u op.

Per oude cv-ketel ontvangt u naar keuze € 15,- of 200 spaarpunten (t.w.v. € 20,-). Bij het aanmelden, kunt u uw voorkeur opgeven. Kiest u voor de eerste optie, dan ontvangt u binnen 30 dagen een creditnota. Kiest u voor de spaarpunten, dan worden deze automatisch bijgeschreven aan het eind van de periode.

  • De recycle-vergoeding geldt alleen als in de plaats de oude cv-ketel een nieuw Nefit product is geïnstalleerd (HR-toestel, warmtepomp of zonneboiler).
  • De recycle-vergoeding geldt voor oude cv-ketels die u aanmeldt via de Recycling-service van Nefit Bosch (alle merken en types).
  • De ingeleverde oude cv-ketels moeten compleet zijn: er mogen geen onderdelen of materialen uit het toestel zijn verwijderd.
  • De Recycle-service is van toepassing voor zowel particuliere, als projectmatige vervanging en geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
  • Aanmelding via www.nefitafhandeling.nl (ook te benaderen vanuit het Nefit Partner Portal).

Cascade-actie

Cascade-actie

Tot en met 31 december 2020

Het cascade-systeem werd 30 jaar geleden door Nefit geïntroduceerd en niet voor niets door veel installateurs nog steeds het Deventer Systeem genoemd. Ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u bij aanschaf van een cascade-systeem met Nefit TopLine HR70 II en HR100 II-toestellen het cascadeframe gratis. Uw voordeel kan daarbij oplopen van 375 tot maar liefst 951 Euro!

Wat moet u doen?

  1. Registreer de toestellen in het Nefit Bosch Partner Programma (uiterste registratiedatum: 31 december 2020).
  2. Stuur een kopie van de groothandelsfactuur naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. Cascade-actie.

Deze installateursactie loopt van 1 september tot en met 31 december 2020 en geldt alleen bij aanschaf van TopLine HR 70 II- en TopLine HR 100 II- toestellen.
Meer weten? Vraag uw accountmanager of neem contact op met uw Nefit Bosch accountteam.

EasyControl-actie

EasyControl-actie

Tot en met 30 juni 2020

150 Spaarpunten bij EasyControl: dat is €15,- voordeel bij elke EasyControl die u registreert in het Nefit Bosch Partner Programma.

Bent u Premium Partner? Dan ontvangt u per EasyControl 300 punten (€30,-).

Deze actie loopt van 1 januari tot en met 30 juni 2020.
Registreer uw producten op tijd!