Advies en offerte

Advies en offerte

Omdat je direct wilt weten waar je aan toe bent

Je cv-ketel is aan vervanging toe, wat nu?

Bij Nefit Bosch kies je voor een duurzame toekomst. Of je nu je oude ketel vervangt door een nieuwe, kiest voor een hybride combinatie van een cv-ketel en een warmtepomp óf helemaal van het gas af gaat. Je bespaart altijd op je energiekosten. Elk jaar weer.

Bij Nefit Bosch kun je vertrouwen op meer dan 100 jaar aan ervaring. Profiteer ook van die voorsprong in kennis en laat je direct deskundig adviseren.

Direct advies op maat

Je woning, wensen én budget bepalen wat voor jou het meest geschikt is. We hebben een paar gegevens van je nodig om je snel een advies op maat te kunnen geven. Hoe nauwkeuriger je je gegevens invult, des te beter we je kunnen helpen. Je ziet direct de beste keuze en de prijs. Maar ook het maandbedrag, want een cv-ketel of een warmtepomp huren kan ook bij Nefit Bosch.

Nieuwe cv-ketel

Comfort voorop én direct energie besparen? Maar ook de vrijheid om straks verder te verduurzamen? De nieuwste generatie HR-ketels is er klaar voor.

Cv-ketel + warmtepomp

Steeds meer Nederlanders kiezen voor een warmtepomp náást hun cv-ketel. Onze hybride systemen zijn een betaalbare manier om fors gas te besparen.

Elektrische warmtepomp

Heeft je woning geen gasaansluiting of wil je van het gas af? Met onze volledig elektrische warmtepompen ben je altijd verzekerd van warmte en warm water

Liever huren?

Geen grote uitgave in één keer? Een cv-ketel of warmtepomp huren kan ook!

Meer over huren