Hybride warmtepomp? Hou het simpel

Decorative brandbar

Deze actie is afgelopen

Actieperiode 1 januari - 31 maart 2023
Registreren kan nog tot 31 mei 2023 (mits je cv-toestel die vóór 31 maart 2023 is geïnstalleerd).

Hybride in twee stappen

Ga je voor een warmtepomp? Of toch een nieuwe cv-ketel. Steeds meer Nederlanders kiezen voor beide. Hybride verwarmen met een warmtepomp én een cv-ketel heeft namelijk veel voordelen.

Momenteel zijn er overal wachttijden voor een warmtepomp. Toch kun je nu al beginnen met besparen. Kies voor hybride verwarmen in twee stappen. Zo bespaar je direct, maar verdeel je de aanschaf over meerdere jaren.

  • 1. Kies je nieuwe HR-ketel

    Kies voor een HR-ketel van de nieuwste generatie en bespaar direct tot wel honderden euro's per jaar.

  • 2. Vul aan met een hybride warmtepomp

    Upgrade je nieuwe HR-ketel met een hybride warmtepomp voor 70% gasbesparing.

Voordelen

Waarom een warmtepomp van Nefit Bosch?

Er zijn meer dan honderd aanbieders van warmtepompen. Je kunt proberen alle plussen en minnen te vergelijken. Of je daar wijzer van wordt is maar de vraag. Je kunt ook vertrouwen op het bekendste verwarmingsmerk van Nederland en de nummer 1 van Europa. De meeste ervaring, de meeste keus in warmtepompen. Regel het goed, met een kwalitatief hoogwaardig systeem en de beste service. Dat geeft jou de beste garanties voor de toekomst. Begin met besparen met hybride in twee stappen.

Hou het simpel. Het begint bij Nefit Bosch.

Hybride verwarmen of all-electric?

Wat is wijsheid als je cv-ketel aan vervanging toe is? Bepaal wat het best bij je past.

Meer weten over warmtepompen?

Voor sommige mensen is het genoeg om te weten dat hun huis op een duurzame en energiebesparende manier comfortabel warm wordt. Anderen willen ook weten welke warmtepompen er zijn en hoe ze werken. Dat leggen we graag uit.

Nog even wachten?

Een warmtepomp heb je niet van vandaag op morgen. Door de wereldwijde tekorten zijn er overal wachttijden, soms tot wel een jaar. Bij Nefit Bosch hebben we op dit moment levertijden van een half jaar of langer. Voorlopig zal hieraan niet veel veranderen, helaas. Het kan slim zijn om nu een eerste stap te zetten naar hybride verwarmen. Wil je liever afwachten? Laat je dan door ons op de hoogte houden. Dan mis je ook onze acties en tips niet.

Kies je hybride warmtepomp: Basis of Extra

Hybride Basis heeft een compacte buitenunit (split), is flexibel qua plaatsing en heeft lagere aanschafkosten. Hybride Extra (monoblock) heeft een extra hoog rendement en is nog stiller.

Hybride Basis
Hybride Extra