Duaal- of deeltijdstudent – Customer Service optimization

Decorative brandbar

Duaal- of deeltijdstudent – Customer Service optimization

Duaal- of deeltijdstudent – Customer Service optimization

Duurzaam wonen ís de toekomst. Wist je dat in Nederland het merendeel van de woningen aardgas gebruikt voor verwarming, warm water en koken? In 2050 wil de overheid dat we "van het gas af" gaan. Miljoenen huishoudens, dat is een hele operatie, maar wel een ambitie die bij ons past.

In Deventer vertegenwoordigt Bosch Thermotechniek de merken Nefit en Bosch en zijn we een toonaangevende speler op de residentiële, utiliteits- en industriële markt.

Ons productprogramma is uitgegroeid tot een breed aanbod van duurzame oplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Zo kennen we o.a. de hybride combinatie van warmtepomp en cv-ketel, werken we aan cv-toestellen die werken op waterstof, in plaats van aardgas, alsmede slimme systemen voor energieopslag en -management. En ook elektrische producten zoals de Bosch airco systemen voor koelen en verwarmen behoren tot het portfolio. In nauwe samenwerking met R&D specialisten in Deventer en andere locaties werken we hard aan de ontwikkeling van grensverleggende duurzame technologieën voor de toekomst.

Wij zijn ervan overtuigd dat een sociaal en ecologisch evenwicht nodig is om op lange termijn succesvol zaken te doen en streven ernaar fossiele hulpbronnen voor huidige en toekomstige generaties veilig te stellen.

Ben jij de gedreven persoon die met ons deze uitdaging aan wil gaan? Wil jij bijdragen aan dé energietransitie in Nederland?

Jouw afdeling
We staan binnen ons Technical Interaction Center voor een aantal grote uitdagingen. Zo wordt het productgamma waarover de collega’s binnen TIC vragen krijgen steeds breder; voorheen voornamelijk HR-gasketels, nu zien we een verschuiving naar vragen over: (hybride)warmtepompen, airco, luchtzuivering, etc. Daarnaast spelen thema’s als schaarste op de (technische) arbeidsmarkt en ontwikkelingen in klantcontact (via allerlei kanalen) een grote rol.

Jouw bijdrage aan iets groots

 • In deze functie biedt je ondersteuning aan de afdeling Customer Service. Jouw werkzaamheden zullen (onder andere) bestaan uit:
 • Onderzoek naar manieren om klantvragen nog efficiënter en met nog hogere klantentevredenheid te verwerken.
 • Onderzoek naar mogelijkheden om klanten meer zelfredzaam te maken m.b.v. bijvoorbeeld onze apps (onderdelen apps, foutcode apps, etc.) Welke factoren hebben invloed op het gebruik van deze apps? Hoe kunnen we de apps aantrekkelijker maken?
 • Onderzoek naar de verschuiving in onderwerpen waarvoor klanten bellen en voorzien van aanbevelingen om hier met het team op in te spelen (onderzoek capa behoefte per skill).
 • Onderzoek naar mogelijkheden om volgens een bepaalde klantsegmentatie technische support te verlenen (onderzoeken behoeftes per segment, hoe klant te herkennen? Hoe hier support op aan te passen?)
 • Operationele ondersteuning bij bijvoorbeeld service order intake en emailverwerking.

Wat jou onderscheidt
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een deeltijd of duaal student die op dit moment een HBO volgt of gaat volgen op het gebied van bijvoorbeeld Commerciële Economie of Bedrijfskunde. Daarnaast beschik je over de volgende basiskennis en competenties:

 • Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheid in het Nederlands;
 • Je werkt gestructureerd en nauwkeurig;
 • Je neemt initiatief en bent zelfstandig;
 • Je bent analytisch goed aangelegd;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Affiniteit met data-analyse en/of projectmanagement pré.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou

Een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je studie in een fijne werkomgeving, waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Belonen wij je met een salaris tussen 2550 en 2900 euro bruto per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van o.a. relevante ervaring;
 • Krijg je (bij fulltime werkweek) 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Neem je deel aan onze bonusregeling;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

Meer weten of direct solliciteren? Je mag contact opnemen met Daniek van Hummel (Campus Recruiter) via Daniek.vanhummel@nl.bosch.com of 0570 - 602449. We maken graag kennis met je!

Wij werken met preferred suppliers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Nefit Bosch
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Je gegevens

CV

Motivatie

     Video

     Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.


       Privacy statement