Duaal- of deeltijdstudent – Logistiek

Decorative brandbar

Duaal- of deeltijdstudent – Logistiek

Jouw afdeling
De afdeling Logistiek staat de komende jaren in het teken van transitie: de productie van gasketels op de locatie zal de komende jaren langzaam worden afgebouwd en worden vervangen door een configuratiecentrum waar op klantvraag systeem oplossingen worden samengesteld. Deze wijziging betekend dat ook de logistiek afdeling hierop zal worden aangepast de komende jaren.

De afdeling logisctics operation is binnen de afdeling logistiek verantwoordelijk voor alle fysieke logistieke activiteiten op de locatie: in-/uitslag, verzenden, warehousing, spare parts kitting en interne logistiek (de bevoorrading van de productie). Met een team van zo’n 45 collega’s zorgen zij er dagelijks voor dat de productie blijft draaien en onze klanten hun spullen krijgen.

Jouw bijdrage aan iets groots
Lijkt je dit een uitdagende werkomgeving en wil jij een bijdrage leveren en deze transitie mogelijk maken?

Je komt het team van de logistieke operatie versterken. Door de veranderingen in de Nederlandse verwarmingsmarkt, staat de logistieke operatie voor grote veranderingen: een veranderend portfolio, veranderende klantvraag en een veranderende organisatie: ontwikkelingen waar de processen en het magazijn op moeten worden aangepast. Met je frisse blik en opgedane theoretische kennis ondersteun jij de Manager Logistics Operations bij het aansturen van de operatie en werk je mee aan het verbeteren van de processen. Bij je takenpakket horen:

 • Beheer van de transportmiddelen (Fleetmanagement)
 • Wekelijkse capaciteitsplanning
 • Deelnemen aan/uitvoeren van verbeterprojecten in directe en indirecte processen van de afdeling

Functie-eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een hbo deeltijd- of duaalstudent die nog minimaal 2 jaar aan het studeren is. De voorkeur gaat uit naar de studie Logistiek/Logistics Management. Daarnaast ben je een enthousiaste persoon die proactief en communicatief vaardig is. Je hebt analytisch goed, beheerst de Engelse taal (Duits een Pré), en heb je gevorderde kennis met Excel.

Wat bieden wij jou?

Pas jij in het plaatje van onze ideale kandidaat? Dan hebben we je natuurlijk ook wat te bieden! Namelijk een veelzijdige baan naast je duaal- of deeltijdopleiding, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

In het kort...

 • Een leerzame baan voor 24 per week naast je studie.
 • Belonen wij je met een salaris tussen 2550 en 2900 euro bruto per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van o.a. relevante ervaring;
 • Krijg je (bij fulltime werkweek) 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Neem je deel aan onze bonusregeling;
 • Je kunt onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting.
 • Je krijgt een laptop ter beschikking.
 • Een contract voor de duur van je opleiding.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Daniek van Hummel via 0570 – 602449.

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Nefit Bosch

Zweedsestraat 1

7418 BG Deventer

Je gegevens

CV

Motivatie

     Video

     Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.


       Privacy Statement