Duaal- of deeltijdstudent – Sales, affiniteit met techniek

Decorative brandbar

Duaal- of deeltijdstudent – Sales, affiniteit met techniek

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Duaal- of deeltijdstudent – Sales, affiniteit met techniek

Jouw afdeling
In een keer midden in de energie transitie en bij een top 10 werkgever wereldwijd…? Dat kan..!

Bosch is door Forbes benoemd tot de TOP 10 van THE WORLD’S BEST EMPLOYERS 2020 LIST. Een unieke kans om prachtige werkervaring bij een toonaangevend bedrijf toe te voegen aan je CV.

De sales afdeling Commercial Heating is onderdeel van de Belgisch-Nederlandse verkooporganisatie van Bosch Thermotechniek en zit midden in de energietransitie.

Wij hebben veel contact met middelgrote installatiebedrijven, adviseurs en systeem aanbieders in de utitliteit en industrie. We verkopen/adviseren systemen op het gebied van gebouwen installaties (HVAC) (systeem) oplossingen en, verwerken orders van de Groothandel en Installatiebedrijven.

Jouw bijdrage aan iets groots
De markt is in een transitie; we gaan van traditionele systemen naar duurzame oplossingen. Dit vraagt om een andere aanpak met behulp van moderne salestools; het onderzoeken van onze markten, analyseren van marktdata en marktsegmentatie.

Je zoekt naar de juiste contacten in de markt om vervolgens samen met het verkoopteam kansen te creëren, ondersteunt bij het verwerken van klant orders en voert administratieve werkzaamheden uit. Je vergaart marktinformatie ter ondersteuning van het opstellen van nieuwe business cases/ productgroepen. De eigen organisatie is door de veranderende markt zelf ook in transitie en vraagt om optimalisatie van de eigen processen. Daarin kan jij ook een rol spelen, jouw ideeën zijn welkom

Wat jou onderscheidt
Wij zoeken een zelfstandige, commercieel ingestelde duaal- of deeltijdstudent, studierichting (Commerciële) Economie, Technische Bedrijfskunde of International Business and Management. Een (toekomstige) HBO’er die klantgericht en creatief is en, out-of the box durft te denken. Daarnaast ben je bekend met moderne (sales) tools en heb je social media ervaring of ben je bereid je hierin te verdiepen.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou
Een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je studie in een fijne werkomgeving, waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

 • Belonen wij je met een salaris tussen 2550 en 2900 euro bruto per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van o.a. relevante ervaring;
 • Krijg je (bij fulltime werkweek) 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Neem je deel aan onze bonusregeling;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract voor de duur van jouw studie.


Meer weten of direct solliciteren? Je mag contact opnemen met Daniek van Hummel (Campus Recruiter) via Daniek.vanhummel@nl.bosch.com of 0570 - 602449. We maken graag kennis met je!

Wij werken met preferred suppliers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Nefit Bosch
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Je gegevens

CV

Motivatie

     Video

     Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.


       Privacy statement