Duaal- of deeltijdstudent – Sales Backoffice

Decorative brandbar

Duaal- of deeltijdstudent – Sales Backoffice

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Jouw afdeling
In een keer midden in de energie transitie en bij een top 10 werkgever wereldwijd…? Dat kan..!

Bosch is door Forbes benoemd tot de TOP 10 van THE WORLD’S BEST EMPLOYERS 2020 LIST. Een unieke kans om een prachtige werkervaring toe te voegen aan je CV. Het regioteam is onderdeel van de verkoopafdeling van Bosch Thermotechniek BV en je zit daarmee in een keer midden in de energie transitie.

Jouw bijdrage aan iets groots
Als duaal- of deeltijdstudent maak je deel uit van een regioteam dat bestaat uit accountmanagers, binnendienst medewerkers en backofficemedewerkers. Dit regioteam is onder andere het eerste aanspreekpunt voor consumenten die overwegen om een cv-ketel of warmtepomp te kopen via Bosch Thermotechniek, alsmede voor de betrokken installateurs.

Je start gericht met ondersteuningswerkzaamheden voor de backoffice medewerkers in het regioteam. Jouw werkzaamheden bestaan daarbij uit contact met consumenten en installateurs en administratieve werkzaamheden aangaande interne zaken. Daarnaast maak je onderdeel uit van een projectteam dat als doel heeft de (interne) processen te optimaliseren.

Uitbreiding van werkzaamheden richting ondersteuning van de multidisciplinaire binnendienst medewerkers is mogelijk op basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze doelstelling hierbij is om jou als duaal- of deeltijdstudent een zo goed mogelijke werkervaring op te laten doen bij een top 10 wereldwijde werkgever. Jouw succes is ons succes!

Wat jou onderscheidt
We zijn op zoek naar een klantvriendelijke en communicatief sterke collega. Daarnaast ben je administratief onderlegd en heb je oog voor het verbeteren en optimaliseren van processen.

Voor deze functie is het een must dat je een hbo duaal- of deeltijdopleiding volgt. Daarbij hebben we de voorkeur voor de opleidingen Bedrijfskunde en Commerciële Economie.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou
Een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je studie in een fijne werkomgeving, waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;

 • Belonen wij je met een salaris tussen 2550 en 2900 euro bruto per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van o.a. relevante ervaring;
 • Krijg je (bij fulltime werkweek) 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Neem je deel aan onze bonusregeling;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.


Meer weten of direct solliciteren? Je mag contact opnemen met Daniek van Hummel (Campus Recruiter) via Daniek.vanhummel@nl.bosch.com of 0570 - 602449. We maken graag kennis met je!

Wij werken met preferred suppliers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Contactgegevens

Nefit Bosch

Zweedsestraat 1

7418 BG Deventer

Je gegevens

CV

Motivatie

     Video

     Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.


       Privacy Statement