Vacature Duaal-of deeltijdstudent - Sales

Decorative brandbar

Duaal-of deeltijdstudent - Sales

Duaal-of deeltijdstudent - Sales

Bosch is een kerngezond, wereldwijd opererend, technologisch hoogstaand concern met meer dan 300.000 werknemers. Langetermijnvisie, kwaliteit, innovatie en de bereidheid om haar klanten daadwerkelijk ten dienste te zijn rekent Bosch tot haar kernwaarden.

Bosch Thermotechniek is onderdeel van het internationale Robert Bosch-concern. In het kenniscentrum in Deventer wordt gewerkt aan duurzame oplossingen voor heel Europa. Specialisten ontwikkelen hier de warmtetechnologie van de toekomst: HR-technologie gecombineerd met energie uit zonnewarmte, warmteterugwinning en warmtepompen. Daarbij wordt nauw samengewerkt met universiteiten, onderzoeksinstituten en gespecialiseerde industrieën.

Duaal- of deeltijdstudent – Sales

Jouw afdeling
In een keer midden in de energie transitie en bij een top 10 werkgever wereldwijd…? Dat kan..!

Bosch is door Forbes benoemd tot de TOP 10 van THE WORLD’S BEST EMPLOYERS 2020 LIST. Een unieke kans om een prachtige werkervaring toe te voegen aan je CV. Het regioteam is onderdeel van de verkoopafdeling van Bosch Thermotechniek BV en je zit daarmee in een keer midden in de energie transitie. Het regioteam is gezamenlijk verantwoordelijk voor de verkoop van Warmtepompen, Airco’s en CV toestellen. Het regioteam is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Jouw bijdrage aan iets groots
Als duaal- of deeltijdstudent maak je deel uit van een regioteam wat bestaat uit accountmanagers, binnendienst medewerkers en backofficemedewerkers. In deze opdracht start je gericht met ondersteuningswerkzaamheden voor de backoffice medewerkers in het regioteam. Je beantwoordt daarbij telefoongesprekken en e-mail berichten voor in eerste instantie drie (3) specifieke werkstromen. De drie initiële werkstromen zijn:

 1. afhandeling van consumenten garantie claims,
 2. verwerken van online huuraanvragen en als laatste,
 3. verwerken van onder garantie retour gestuurde producten.

Dit zijn allemaal administratieve handelingen waarbij je gebruik maakt van CRM-, software-, telefonie- en e-mailapplicaties. Uitbreiding van werkzaamheden richting ondersteuning van de multidisciplinaire binnendienst medewerkers is mogelijk op basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze doelstelling hierbij is om jou als duaal student een zo goed mogelijke werkervaring op te laten doen bij een TOP 10 wereldwijde werkgever. Jouw succes is ons succes!

Wat jou onderscheidt
Wij zoeken een duaal- of deeltijdstudent die zich prettig voelt bij onze servicewaarden en die deze in ieder gesprek met de klant en/of een collega weet in te vullen: Persoonlijk, Makkelijk en Waardevol. Een klantgerichte persoonlijkheid die van aanpakken houdt. Energieke en zelfstandige (toekomstige) HBO-er, out-of the box denker, creatief, bekend met moderne (sales)tools en social media ervaring.

Jouw toekomstige werklocatie biedt jou
Een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je studie in een fijne werkomgeving, waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

 • Belonen wij je met een salaris tussen 2550 en 2900 euro bruto per maand (o.b.v. fulltime) afhankelijk van o.a. relevante ervaring;
 • Krijg je (bij fulltime werkweek) 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen per jaar;
 • Neem je deel aan onze bonusregeling;
 • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
 • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
 • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.


Meer weten of direct solliciteren? Je mag contact opnemen met Daniek van Hummel (Campus Recruiter) via Daniek.vanhummel@nl.bosch.com of 0570 - 602449. We maken graag kennis met je!

Wij werken met preferred suppliers. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Contactgegevens

Nefit Bosch
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Je gegevens

CV

Motivatie

     Video

     Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.


       Privacy Statement