Apps en online tools

Apps en online tools

Naast het nieuwe HomeCom Pro platform voor installateurs zijn er een aantal Nefit Bosch apps voor zowel Apple- als Android-toestellen om zowel installateurs, als gebruikers het leven gemakkelijker te maken.

Op partner.nefit-bosch.nl zijn veel (online) hulpmiddelen direct toegankelijk voor Nefit Bosch Partner-installateurs.

Naar partner.nefit-bosch.nl

Apps voor installateurs

Apps voor installateurs

Nefit Onderdelen App

Onmisbaar voor cv-monteurs: met deze app vindt u gemakkelijk alle onderdelen van alle Nefit Bosch toestellen. Dit kan met de zoekfunctie en `exploded view'-tekeningen, of door de barcode van het toestel of het benodigde onderdeel te scannen.


Nefit Bosch Partner Portal App

Met deze app registreert u elk toestel in een handomdraai. QR-code scannen, gegevens controleren en klaar. Invullen en inzenden van garantiekaarten is niet meer nodig. U spaart u automatisch waardepunten in het Nefit Bosch Partner Programma en u kunt op elk gewenst moment een overzicht bekijken van al uw registraties.


Bosch EasyService App

Deze app is een complete diagnose- en inbedrijfstellingstool voor cv-toestellen én warmtepompen van Nefit Bosch. Om de installatie met de app te verbinden is de Bosch Smart Service Key nodig. U kunt zo op uw mobiel onder andere systeemgegevens uitlezen, parameters instellen en een servicerapport genereren

Apps voor gebruikers

Apps voor gebruikers

EasyControl App, Easy App en ProControl App

Naast de bekende apps voor de slimme thermostaten van Nefit Bosch is er ook de Nefit ProControl waarmee Nefit EnviLine warmtepompen bediend kunnen worden.

Systeemwijzer en Prijslijst 2020

Systeemwijzer en Prijslijst 2020

Raadpleeg de hydraulische en elektrische schema's van veel voorkomende installaties in de online Systeemwijzer 2020.

Download Nefit Bosch Systeemwijzer 2020

Alle actuele producten en diensten met bijbehorende artikelnummers en brutoprijzen zijn te vinden in de vernieuwde online Prijslijst 2020.

Download Prijslijst Professioneel 2020