Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Cv-ketel upgraden naar hybride

Heb je een goede cv-ketel, maar wil je tot 70% gas besparen? Dat kan met hybride verwarming.

Nefit Bosch introduceert airconditioning

Climate-serie: single-split en multi-split oplossingen

  • Home
  • Nefit Bosch introduceert airconditioning

Nieuw: airconditioners van Nefit Bosch

Nefit Bosch breidt per april 2021 zijn productportfolio uit met airconditioning. Door de veranderingen in het klimaat en het sterk toegenomen thuiswerken is er steeds meer aandacht voor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar. Met het nieuwe programma airconditioners wil Nefit Bosch nog beter inspelen op de wensen van de consument en extra mogelijkheden bieden aan installateurs.


Bediening via Home Com Easy app 800x600

Het nieuwe programma omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Bosch Climate 3000i en Bosch Climate 5000i. Daarnaast is er de Climate 5000 MS multi-split buitenunit die gecombineerd kan worden met maximaal 5 Climate 3000i binnenunits. Alle varianten zijn compleet uitgerust en standaard voorzien van onder meer high-density filters, ontdooi-functie en anti-corrosieprotectie en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop nog een aantal extra’s zoals 3D Swing functie, Ioniser en Biofilter. De Climate airconditioners kunnen ook worden bediend met een app (optie).

3 D air flow 800x600

Koelen én verwarmen

Met de airconditioners van Nefit Bosch kun je niet alleen koelen, maar indien nodig ook verwarmen. Handig bijvoorbeeld voor een slaapkamer die ook als thuiswerkplek wordt gebruikt. De Climate 3000i en 5000i zijn ook heel goed toe passen voor klein zakelijk gebruik, zoals een kantoor aan huis.

Nefit Bosch Climate airco Prein Blom

Gemak en zekerheid

Marketing manager Jan Blom: “Consumenten zijn in hun zoektocht naar de juiste oplossing gevoelig voor bekende merken en een betrouwbare leverancier. Met name daar willen wij toegevoegde waarde bieden: uitstekende kwaliteit, ondersteund door een sterke service-organisatie. Bij het verkopen en installeren van airconditioning kunnen installateurs terugvallen op dezelfde organisatie die ze ook kennen van alle andere producten en dat biedt gemak en zekerheid”.

Climate Control5000i 1000x1000

Logische stap

Zes jaar geleden kwam Nefit Bosch als eerste cv-ketelproducent met elektrische warmtepompen. In de afgelopen jaren gevolgd door een elektrische cv-ketel en diverse elektrische warmwatertoestellen. “In die lijn zetten we nu de volgende logische stap en bieden we vanaf april ook airconditioning”, aldus Productmanager Chiel Prein: “We kiezen daarbij bewust voor een stap-voor-stapaanpak. De distributie zal in eerste instantie uitsluitend worden verzorgd door de Rensa Family- bedrijven Rensa Verwarming & Ventilatie en Gafco.