Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Consumentendagen

  • Alles over duurzaam verwarmen
  • Stel al je vragen aan onze adviseurs
  • Ervaar een werkende warmtepomp

'Recycle-bonus' bij inruil oude cv-ketel

Direct naar de actie
  • Home
  • 'Recycle-bonus' bij inruil oude cv-ketel

Wie dit najaar zijn oude cv-ketel inruilt voor een duurzame oplossing, ontvangt van ons een recycle-bonus die kan oplopen tot 375 euro. Daarnaast is er ook een recycle-service voor oude cv-ketels.


Wie dit najaar zijn oude cv-ketel inruilt voor een duurzame oplossing, ontvangt van ons een recycle-bonus die kan oplopen tot 375 euro. Daarnaast is er ook een recycle-service voor oude cv-ketels. Deze kunnen voor 95% worden gerecycled en hergebruikt. Met de actie willen we het belang van duurzame keuzes onderstrepen.

Hoe duurzamer, hoe hoger de bonus
Bij aanschaf van een Nefit warmtepomp of zonneboiler kan je als consument een voordeel tegemoet zien vanaf 75 euro, oplopend tot 375 euro voor een duurzame installatie. Geen oude ketel om in te ruilen? Je kan evengoed aanspraak maken op het tijdelijke actievoordeel. Na aankoop kan je zelf de recycle-bonus aanvragen via: Najaarsactie.

Recycling-service
Jaarlijks worden in Nederland een kleine 400.000 cv-ketels afgedankt. Met de recycle-bonus bieden wij een mogelijkheid om oude cv-ketels verantwoord te laten recyclen. De oude ketels worden bij de installateur ingezameld. In het recycle-centrum worden de verschillende materialen machinaal gescheiden. Vervolgens worden ze als tweedehands grondstof gebruikt voor de productie van allerlei nieuwe producten zoals auto-onderdelen en straatmeubilair.

Certificering
Voor de recycle-service werken wij samen met een gecertificeerde partner, Riwald Recycling BW. Daarmee is een hoog kwaliteitsniveau verzekerd voor inzameling, opslag, transport, recycling en hergebruik. Gecertificeerde bedrijven worden gecontroleerd door een onafhankelijke instantie.

CO2-neutraal in 2020
Ook internationaal streven we naar een duurzame toekomst. Zo willen we als eerste industriële onderneming in een jaar tijd volledig klimaatneutraal zijn. Vanaf 2020 zullen de meer 400 vestigingen van Bosch overal ter wereld geen CO2-voetafdruk meer achterlaten. Bovendien steekt Bosch ook miljoenen extra in duurzame technologieën, zoals warmtepompen, waterstoftechnologie en Internet of Things.

Nefit Bosch

Nefit Bosch