Installatie van een warmtepomp

Installatie van een warmtepomp

Maakt een buitenunit echt zo weinig geluid?

Warmtepomp installaties

Het ongekend brede EnviLine programma biedt maatwerk voor elke situatie. Elke EnviLine warmtepomp bestaat uit een buitenunit en een binnenunit, eventueel aangevuld met een warmwaterboiler. Er zijn verschillende combinaties mogelijk De keuze is onder meer afhankelijk van het voor jouw woning benodigde verwarmingsvermogen.

Bekijk de verschillende combinaties

Het installatiegemak van Monoblock

De Monoblock buitenunit is opgebouwd uit EPP. EPP is een herbruikbaarisolatiemateriaal. Hierdoor is de buitenunit tot wel 75% lichter ten opzichte van vergelijkbare buitenunits. De buitenunit is hierdooreenvoudig en snel te plaatsen. Het installatiegemak wordt nog verder vergroot door de slimme integratie van een condensopvangbak en vloerbeugels. Dat is ultiem gemak voor de installateur. De buitenunit dient bij voorkeur op de grond geplaatst te worden.

Een warmtepomp huren?

Liever geen grote uitgave in één keer? Een warmtepomp huren kan ook!

Meer weten over huren

Eenvoudig en relatief lage investering

Door de compacte afmetingen en het uitgebreide accessoire programma zijn EnviLine Split warmtepompsystemen in vrijwel elke situatie goed toe te passen. Bouwkundige aanpassingen zijn dan ook meestal niet nodig. Daarnaast is voor de Nefit EnviLine warmtepompen geen kostbare grondbron of andere voorziening nodig. De buitenshuis gemonteerde buitenunit ontrekt de warmte gewoon aan de buitenlucht.

Bediening op afstand

Voor de Monoblock buitenunit is toptechnologie gebruikt. Niet alleen voor de lucht-waterwarmtepomp zelf, maar ook qua bediening en besturing. Je kan de warmtepomp op afstand bedienen met een gratis app of smartphone of tablet.

Hoeveel ruimte is er nodig (binnenunit)?

Een warmtepompsysteem neemt meestal meer ruimte in beslag dan een cv-ketel. Dit komt onder andere omdat een warmtepomp een boiler - los of geïntegreerd - nodig heeft voor het warme water, wanneer niet gekozen wordt voor een hybride systeem in combinatie met een cv-ketel.

Hoeveel geluid maakt een buitenunit?

Hoeveel geluid maakt een buitenunit?

Ben je benieuwd of een buitenunit echt zo weinig geluid maakt? Tijdens de consumentendagen laten we met een demo-opstelling zien hoe een warmtepomp werkt en en een buitenunit klinkt.

EnviLine
  • Compacte, wandhangende binnenunit
  • Monoblock of Split buitenunit
  • Volledig gasloos of hybride verwarmen/koelen en warm water
EnviLine Tower
  • Staande binnenunit met geïntegreerde (zonne)boiler
  • Monoblock of Split buitenunit
  • Volledig gasloos verwarmen/koelen en warm water
VentiLine
  • Binnenunit vervangt de ventilatiebox
  • Geen buitenunit nodig
  • Tot 30% energiebesparing