Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Consumentendagen

  • Alles over duurzaam verwarmen
  • Stel al je vragen aan onze adviseurs
  • Ervaar een werkende warmtepomp

Voorbeeld Vacature sales

Voorbeeld Vacature sales

Als Technisch Commercieel Adviseur maak je onderdeel uit van de afdeling Pre Sales en ben je verantwoordelijk voor toestel- en installatietechnische advisering aan Nederlandse klanten.

Als Technisch Commercieel Adviseur maak je technische systeemadviezen en offertes voor onder meer installateurs, woningcorporaties en adviesbureaus, voor de woningbouw en de utiliteit. Deze adviezen hebben betrekking op verwarming, ventilatie en duurzame energie (zonne-energie, warmtepompen en EPC-oplossingen). Je vindt het leuk onze Account Managers en marktpartijen te ondersteunen met het initiëren en opvolgen van projecten. Hiertoe worden eventueel ook klanten bezocht en opnames op locatie verricht. Je kunt je moeiteloos inleven in de wensen van een klant en deze vertalen naar een advies op maat. Daarnaast help je bij het proactief ondersteunen van de klant door het ontwikkelen van tools en andere hulpmiddelen.

Als Technisch Commercieel Adviseur ben je tevens als specialist de vraagbaak voor de interne afdelingen binnen Verkoop Nederland, zoals de Helpdesk, Verkoop Binnendienst, Product Management en Marketing. Daarnaast ben je betrokken bij het verbeteren van de toepassingsmogelijkheden van onze producten in systeemoplossingen. Dit vormt een prachtige kans om jouw creatieve ideeën om te zetten in praktijkoplossingen.

Wat jou onderscheidt:

  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur Hogere Installatietechniek (HIT) of gelijkwaardig. Schoolverlaters HIT of ervaren MIT kandidaten kunnen ook reageren.
  • Werkervaring of affiniteit in de installatietechniek.
  • Aantoonbare commerciële en klantgerichte instelling.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels. Duits is een pre.

Je bent zeer klantgericht en bezit over een goede overtuigingskracht en communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je toont ownership, hebt een proactieve, resultaat- en taakgerichte en ambitieuze mindset. Je bent gestructureerd in jouw manier van werken, houdt overzicht en je kunt goed zelfstandig werken maar bent ook een teamplayer.

Wat bieden wij jou
Stabiliteit en continuïteit bij een werkgever met internationale allure en doorgroeimogelijkheden (op nationaal en internationaal niveau), een prettige collegiale werksfeer met enthousiaste en professionele collega’s, grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid, goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen).

Contactgegevens

Nefit Bosch
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Contactformulier

CV

Motivatie

Video

Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.