Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Cv-ketel upgraden naar hybride

Heb je een goede cv-ketel, maar wil je tot 70% gas besparen? Dat kan met hybride verwarming.

Duaal-of deeltijdstudent - Sales

Duaal-of deeltijdstudent - Sales

Als duaal- of deeltijdstudent Sales maak je deel uit van een regioteam dat bestaat uit accountmanagers, binnendienst medewerkers en backofficemedewerkers.

In deze opdracht start je gericht met ondersteuningswerkzaamheden voor de backoffice medewerkers in het regioteam. Je beantwoord daarbij telefoongesprekken en e-mail berichten voor in eerste instantie drie (3) specifieke werkstromen. De drie initiële werkstromen zijn:

[1] afhandeling van consumenten garantie claims,

[2] verwerken van online huuraanvragen en als laatste,

[3] verwerken van onder garantie retour gestuurde producten. Dit zijn allemaal administratieve handelingen waarbij je gebruik maakt van CRM-, software-, telefonie- en email applicaties.

Uitbreiding van werkzaamheden richting ondersteuning van de multidisciplinaire binnendienst medewerkers is mogelijk op basis van persoonlijke groei en ontwikkeling. Onze doelstelling hierbij is om jou als duaal- of deeltijdstudent een zo goed mogelijke werkervaring op te laten doen bij een TOP 10 wereldwijde werkgever. Jouw succes is ons succes!


Functie-eisen

We zijn op zoek naar iemand die zich prettig voelt bij onze service waarden en die deze in ieder gesprek met de klant en/of een collega weet in te vullen: Persoonlijk, Makkelijk en Waardevol.

Je bent een klantgerichte persoonlijkheid die van aanpakken houdt, een zelfstandige (toekomstige) hbo-er, out-of the box denker, creatief en je bent bekend met moderne (sales)tools en social media.

De voorkeur gaat uit naar een kandidaat die de hbo-opleiding Bedrijfskunde of Commerciële Economie volgt.


Wat bieden wij jou?

Pas jij in het plaatje van onze ideale kandidaat? Dan hebben we je natuurlijk ook wat te bieden! Namelijk een veelzijdige baan voor 24 uur per week naast je duaal- of deeltijdopleiding, in een fijne werkomgeving waar je wordt gezien als volwaardig medewerker én waar genoeg ruimte is voor het uitvoeren van studieopdrachten: wij vinden de balans tussen studie en werk namelijk net zo belangrijk als jij. Bovendien hebben we veel ervaring in het werken met deeltijdstudenten. Wij waarderen eigen initiatief en geven je de vrijheid om, naast je reguliere taken, zelf ideeën aan te dragen.

En verder …

  • Belonen wij je met een mooi salaris;
  • 40 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband;
  • Kun je onder andere gebruik maken van onze sportregeling en personeelskorting;
  • Krijg je beschikking over een eigen laptop;
  • Bieden wij een contract gedurende je gehele studie.

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Merel Faber via 0570 – 602841.

Direct solliciteren? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Contactgegevens

Nefit Bosch
Zweedsestraat 1
7418 BG Deventer

Contactformulier

CV

Motivatie

Video

Als je het leuk vindt om jezelf via video voor te stellen, gebruik dan deze upload mogelijkheid.