Apps en online tools

Decorative brandbar
  • Home
  • consument

  • na-je-aankoop

  • Apps en online tools

Apps en online tools

Apps voor gebruikers

HomeCom Easy

HomeCom Easy app is een overzichtelijke app waarmee je nu je Nefit Bosch warmtepompen en Climate airconditioners op eenvoudige manier op afstand kan bedienen. Op termijn zullen meer Bosch toestellen via deze app bediend kunnen worden.

EasyControl App

Met de EasyControl app bedien je de EasyControl slimme thermostaat. De app biedt in een oogopslag een overzicht van alle vertrekken en de bijbehorende temperaturen. Bovendien is de app geschikt om samen te werken met externe diensten - denk aan IFTTT, Alexa of Google Home - voor slimme toepassingen in huis.

Easy App

Met de Nefit Easy app bedien je super eenvoudig jouw Nefit ModuLine Easy kamerthermostaat op afstand.

Home Connect Plus App

De Home Connect Plus (HCP)-service stopt per 30.06.2023. Tot die datum kun je gebruik maken van de Home Connect Plus app en services. Per 01.06.2023 zal er nieuwe release van de Home Connect Plus app komen, waarmee je jouw gegevens kunt downloaden. Waaronder: lijst met aangesloten apparaten, lijst met kamers, automatiseringen en recepten. Het downloaden van gegevens kan tot 30.06.2023.

Naast de Nefit Bosch apps heeft Home Connect - de Home Connect Plus app - ontwikkeld die samenwerkt met de Bosch EasyControl thermostaat en vele andere smart home toepassingen. Deze app maakt het mogelijk om alle smart devices inclusief de EasyControl in je woning in één app te bedienen. Qua functionaliteiten beperkt de app zijn tot het essentiële. Wil je dieperliggende functionaliteiten dan vind je in de app direct de doorschakeling naar de EasyControl app.

Bosch EasyRemote app

De Bosch EasyRemote App is de eerste app waarmee de Bosch Compress 6000 LWM met MB LAN 2 (optioneel) en de bodemwarmtepomp Compress 7001i LWMF / 7800i LWMF met geintegreerde gateway op afstand bediend konden worden. De HomeCom Easy app vervangt deze app inmiddels.

Nefit ProControl App

De Nefit ProControl App is de eerste app waarmee de Nefit EnviLine warmtepompen bediend konden worden. De HomeCom Easy app vervangt deze app inmiddels.