Onderhoud: Service- en onderhoudscontract

Decorative brandbar
  • Home
  • consument

  • na-je-aankoop

  • Onderhoud: service- en onderhoudscontract

Header Onderhoud

Onderhoud: Service- en onderhoudscontract

Waarom is onderhoud nodig?

Een goed onderhouden toestel gaat langer mee én je hebt minder kans op een storing. Meer informatie?


Service- en onderhoudscontract

Een cv-ketel werkt efficiënter en veiliger als hij regelmatig wordt onderhouden. Wie wil je er onnodig risico lopen of te veel energie verbruiken door een slecht onderhouden cv-ketel? Kies voor zekerheid!

We adviseren om een service- en onderhoudscontract af te sluiten bij je lokale Nefit Bosch Dealer.

Je voordelen met een service- en onderhoudscontract:

  • Periodiek onderhoud volgens de voorschriften voor jouw toestel, voor een veilig gevoel
  • Oplossen van storingen (inclusief onderdelen en voorrijkosten)

Een service- en onderhoudscontract geeft gebruikers een veilig gevoel. Wil je dit ook? Vind een installateur bij jou in de buurt.

Cv-ketel onderhoud

Dat je je cv-ketel moet laten onderhouden spreekt eigenlijk voor zich. Een goed onderhouden installatie blijft efficiënt werken en voorkomt overmatig gasverbruik. Een goed functioneren van de cv-installatie kan ook onveilige situaties voorkomen, bijvoorbeeld het vrijkomen van koolstofmonoxide door bijvoorbeeld een onvolledige verbranding of gebreken aan de rookgasafvoer. Wel zo veilig dus. Heb je een Nefit Bosch cv-ketel en wil je meer weten over onderhoud?

Warmtepomp onderhoud

Het is bekend dat een warmtepomp weinig onderhoud nodig heeft, echter wil dit niet zeggen dat een warmtepomp volledig onderhoudsvrij is. Heb je een Nefit Bosch warmtepomp en wil je meer weten over onderhoud?

Onderhoud airconditioning

Een goed onderhouden airconditioningsinstallatie zorgt voor een gezond binnenklimaat. Heb je een Nefit Bosch airco en wil je meer weten over onderhoud?