Recycle-service

Decorative brandbar
Recycleservice 680x380
Pro

Recycle-service

Recycle-service Pro

Permanente en kosteloze service voor installateurs.

Wij laten de oude cv-ketel bij u ophalen en zorgen voor het recyclen. Dat scheelt u werk. Wilt u gebruikmaken van deze service? Meld dan de oude cv-ketel aan via het Nefit Bosch Partner Portal (of www.nefitafhandeling.nl). Wij halen 'm op de gewenste tijd bij u op.

Per oude cv-ketel ontvangt u naar keuze € 15,- of 200 spaarpunten (t.w.v. € 20,-). Bij het aanmelden, kunt u uw voorkeur opgeven. Kiest u voor de eerste optie, dan ontvangt u binnen 30 dagen een creditnota. Kiest u voor de spaarpunten, dan worden deze automatisch bijgeschreven aan het eind van de periode.

  • De recycle-vergoeding geldt alleen als in de plaats de oude cv-ketel een nieuw Nefit product is geïnstalleerd (HR-toestel, warmtepomp of zonneboiler).
  • De recycle-vergoeding geldt voor oude cv-ketels die u aanmeldt via de Recycling-service van Nefit Bosch (alle merken en types).
  • De ingeleverde oude cv-ketels moeten compleet zijn: er mogen geen onderdelen of materialen uit het toestel zijn verwijderd.
  • De Recycle-service is van toepassing voor zowel particuliere, als projectmatige vervanging en geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
  • Aanmelding via www.nefitafhandeling.nl of via het Nefit Bosch Partner Portal.