LikeABosch

Decorative brandbar
  • Home
  • informatie

  • .#LikeABosch

Like a Bosch header 1600x900 Adapt Plus

Duurzaam verwarmen #LikeABosch

Bekijk onze oplossingen

Ruime keuze aan verantwoorde oplossingen

De nieuwste generatie verwarmingstoestellen van Nefit Bosch biedt jou een ruime keuze aan verantwoorde en toekomstbestendige opties. Van hybride tot volledig gasloos. Al onze oplossingen zijn ontworpen voor efficiëntie en duurzaam comfort.

Verwarm duurzaam #LikeABosch.

Hybride verwarming

De slimme combinatie een hybride warmtepomp en een cv-ketel. Dat kan ook je huidige cv-ketel zijn. Omdat ze samenwerken als een team bespaar je al gauw 70 tot 80% gas met de buitenlucht als belangrijkste, duurzame energiebron. De ketel schakelt alleen nog in wanneer het buiten heel koud is en hij zorgt voor warm water. Dus ook minder CO2. De perfecte combi voor heel veel Nederlandse woningen. En om het nog mooier te maken, krijg je een flinke subsidie op je hybride warmtepomp. Nefit Bosch biedt je een ruime keuze aan hybride warmtepompen en hoogrendement cv-ketels.

All-electric warmtepomp

De Bosch Compress 5800i AW, onze nieuwste, hoogwaardige warmtepomp, benut buitenlucht om duurzaam te verwarmen, te koelen en warm water te leveren. Helemaal gasloos, met een strak design. Je kunt hem bedienen met de handige Bosch HomeCom app. Ideaal voor vrijwel alle soorten woningen. De meest milieuvriendelijke warmtepomp dankzij het 100% natuurlijke koudemiddel. En bovendien ook nog ‘s de allerstilste warmtepomp die er is!

Bodemwarmtepomp

In de grond zit energie. Die gebruikt onze Bosch Compress 7800i LWM bodemwarmtepomp om je woning superefficiënt te verwarmen en te zorgen voor warm water. En ook op warme dagen zorgt hij voor een perfect binnenklimaat met comfortabele koeling. Eenvoudig te bedienen met de slimme app. En een cv-ketel of gasaansluiting heb je niet meer nodig. Echt alles-in-een!

Cv-ketel, klaar voor groene waterstof

Alle HR-ketels met een energielabel A hebben een lagere CO₂ uitstoot dan gewone cv-ketels (label G). De nieuwste generatie van Nefit Bosch heeft, in combinatie met de slimme EasyControl thermostaat, een A+ energielabel. En ze zijn toekomstbestendig: ze kunnen werken op een mix van aardgas en waterstof (tot 20%). Dat is schoner omdat waterstof bij verbranding geen CO₂ uitstoot, zoals aardgas. Deze cv-ketels zijn dus al klaar voor een introductie van groene waterstof in het verwarmingsnetwerk in de toekomst

Slimme bediening met app

Regel je verwarming en warm water eenvoudig met je mobiel. Met onze slimme EasyControl of HomeCom Easy app heb je alles onder controle, waar je ook bent. Niet alleen gemakkelijk, het geeft je ook inzicht en maakt het eenvoudig je energieverbruik te beheren.

Vind een installateur bij jou in de buurt
Vind een installateur
Je beste keuze en offerte
Naar advies en offerte

Meer over de producten in onze campagne