Werken bij Nefit Bosch

Decorative brandbar
Werken bij Nefit Bosch monteur 2809 1600x900

Werken bij Nefit Bosch

Werken aan een duurzame toekomst

Welkom in Deventer

Bij Bosch Thermotechniek in Deventer staat alles in het teken van duurzaam verwarmen en warm water. Met de merken Nefit en Bosch zijn we niet alleen actief in de Nederlandse markt. Als onderdeel van een groot internationaal concern ontwikkelen en produceren we producten en diensten voor heel Europa en zelfs daarbuiten. Dat maakt ons een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.

*Als je klikt op onderstaande knop wordt je doorgeleid naar een extern platform met een overzicht van al onze vacatures*

5 redenen om voor ons te werken

 • Internationaal bedrijf

  Verbreed je horizon: alleen al in Deventer vind je een brede diversiteit aan nationaliteiten. Laat je inspireren!

 • Producten die er toe doen

  Verwarming en warm water behoren tot de eerste levensbehoeften. Bovendien staan energie en milieu volop in de actualiteit.

 • Professionaliteit

  Alles is goed geregeld. Dat geldt voor onze manier van werken maar ook voor de state of art-middelen die je ter beschikking staan.

 • Ontwikkelingsmogelijkheden

  We bieden je volop kansen op persoonlijke ontwikkeling. Niet alleen in Deventer maar als je wilt ook ver daarbuiten.

 • De juiste balans

  We besteden alle aandacht aan de juiste balans tussen werk en privé. Met respect voor wie je bent want diversiteit maakt ons juist sterk.

*Als je klikt op bovenstaande knop wordt je doorgeleid naar een extern platform met een overzicht van al onze vacatures*

Welkom in de wereld van Nefit Bosch

Nefit Bosch is een bedrijf met een sterke, eigen cultuur. We zijn trots op onze geschiedenis maar kijken vooral ook naar de toekomst. Met technologische innovatie op de meest uiteenlopende terreinen. Daarbij combineren wij ondernemerschap met maatschappelijke betrokkenheid. Nefit Bosch, technologie voor het leven.

R&D

In ons kenniscentrum werkt een brede groep technici aan de warmtetechnologie van de toekomst. In internationale projectteams werken zij volgens agile werkmethodes aan de ontwikkeling van de verschillende concepten en bijbehorende onderdelen.

Productie & logistiek

In Deventer produceren we voor veel verschillende klanten in een grote diversiteit. Dat vraagt om een uitgekiende productiemethode met de lean-principes als rode draad, inclusief een professionele logistieke organisatie.

Sales

De verkooporganisatie richt zich met een breed pakket producten zowel direct op consumenten als op installateurs en andere opdrachtgevers. Sales ondersteunt klanten bij de juiste keuzes, vakkundige installatie maar ook met optimale nazorg.

Algemene ondersteuning

De specialisten binnen techniek, productie en sales worden ondersteund door collega’s in diverse algemene afdelingen. Van Finance & Control tot Facilitaire Dienst en van Inkoop tot Human Resources of ICT.

Open sollicitatie

Zie je jouw eerste of volgende baan nog niet op onze website staan, maar ben je ervan overtuigd dat we elkaar wel moeten leren kennen? Stuur dan een open sollicitatie en een van onze recruiters neemt contact met jou op.