Solliciteren bij Nefit Bosch

Decorative brandbar
Solliciteren

Solliciteren bij Nefit Bosch

Dat is werken aan een duurzame toekomst

Help jij mee de wereld te verduurzamen?

Wil jij aan de slag bij de nummer 1 van Europa, in een branche die toekomstbestending is? Met gedreven (internationale) collega's? Waar je je persoonlijk kunt ontwikkelen, om zo je eigen én onze grenzen te verleggen?

Sollicitatieprocedure

Loop jij warm voor een van onze vacatures en ben je benieuwd hoe de sollicitatieprocedure verloopt? Dat lees je hieronder.

 • 1

  Sollicitatie

  Na het versturen van jouw sollicitatie sturen wij je een bevestiging, zodat je weet dat jouw gegevens goed ontvangen zijn. Onze recruiter kijkt of jouw kwaliteiten matchen met de vacature en neemt binnen vijf werkdagen telefonisch contact met je op.

 • 2

  Eerste kennismaking

  We zijn enthousiast over jouw sollicitatie en nodigen je uit voor een eerste kennismaking met jouw toekomstige manager en onze recruiter. In dit gesprek hebben we het onder andere over de organisatie, de functie, het team en jouw rol. Bovenal leren wij jou vooral graag kennen.

 • 3

  Tweede gesprek

  Zijn wij beiden nog steeds enthousiast na onze eerste kennismaking? Gefeliciteerd, je bent uitgenodigd voor een tweede gesprek. Tijdens dit gesprek leer je jouw toekomstige collega’s kennen.

 • 4

  Contractvoorstel

  Hebben wij allebei nog steeds het goede gevoel? Dan willen we graag dat je bij ons komt werken en doen wij jou een passend aanbod.

 • 5

  Een warm welkom bij Nefit Bosch

  Spreekt ons aanbod jou aan? Na het ondertekenen van het contract maken we je zo snel mogelijk wegwijs in onze organisatie en starten we met jouw onboarding.

Contactpersonen

Wil je meer weten over ons bedrijf, de verschillende afdelingen of gewoon even sparren? Neem dan vooral contact met ons op.

Voor specifieke informatie over vacatures voor duaal-studenten, stages of afstuderen vragen we je contact op te nemen met Daniek.