Nefit Bosch introduceert nieuw cv-toestel

Decorative brandbar
2300i onderzijde 1500x1500

Nefit Bosch introduceert nieuw cv-toestel

Specifiek voor de projectenmarkt

Nieuw: Nefit 2300i HR-combiketel voor projecten

Deventer – Nefit Bosch introduceert de Nefit 2300i, een nieuw cv-toestel dat specifiek voor de projectenmarkt beschikbaar komt. Het nieuwe toestel vormt een aanvulling op het HR-portfolio voor dit segment dat tot nu toe bestond uit de Nefit ProLine NxT en Nefit ProLine Eco series. De Nefit 2300i biedt een oplossing wanneer, naast comfort voor de gebruikers en zekerheid voor de opdrachtgever, de prijs een belangrijke rol speelt. Het toestel uit de Bosch-familie heeft zich al bewezen in honderdduizenden huishoudens in heel Europa.

Projecttoestel bij uitstek

Hoge modulatiegraad
De Nefit 2300i toestel kent een bijna geruisloze werking en moduleert terug tot slechts 10% van zijn maximale vermogen. Er zijn twee uitvoeringen van de Nefit 2300i: HRC25/3 en HRC25/4. De laatste levert 13,5 liter water van 40°C per minuut, wat overeenkomt met comfortklasse CW4.

Energiebesparing
In combinatie met de EasyControl thermostaat kan het toestel via de app op afstand worden bediend en met gebruik van de slimme radiatorkranen van Bosch (accessoire) is zoneregeling mogelijk. Het energielabel bij deze combinatie is A+. Het toestel is uiteraard voorbereid voor combinatie met een hybride warmtepomp.

Tijdwinst bij installatie en onderhoud

Dankzij de slimme ophangbeugel is het toestel snel te installeren. De verwijderbare zijpanelen vergroten het onderhoud- en servicegemak. Met de Service Key kan de installateur de toestelgegevens eenvoudig uitlezen. En desgewenst is een weersafhankelijke regeling snel ingesteld.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch