Nieuwe Nefit 9700i cv-ketel nu leverbaar

Decorative brandbar

Nieuwe Nefit 9700i cv-ketel nu leverbaar

Hoogwaardige single- en combi-toestellen voor comfort en efficiëntie

Deventer, 8 maart 2024 – Nefit 9700i en Nefit 9700i AquaPower Plus HR-toestellen zijn vanaf nu leverbaar via de reguliere kanalen. Het nieuwe toptoestel van Nefit Bosch, met vermogensvarianten tot 50 kW, koppelt comfort aan efficiëntie, onder meer dankzij een hoge modulatiegraad en mogelijkheden voor zoneregeling en beheer op afstand.

Comfort en efficiëntie

Het nieuwe toestel is er in verschillende uitvoeringen van 25 tot 50 kW. De combi-uitvoering Nefit 9700i AquaPower Plus is voorzien van een energiezuinige RVS-boiler die 21 of 24 liter warm water per minuut levert. Het single-toestel Nefit 9700i kan worden gecombineerd met een externe boiler. Voor de grotere vermogensvraag tot 400 kW kunnen de single-toestellen in cascade worden opgesteld.

Grootste modulatiebereik

Nefit 9700i HR-ketels hebben het grootste modulatiebereik in hun klasse. Dankzij de innovatieve gas-luchteenheid kan het toestel tot slechts 11% van zijn vermogen terugmoduleren. De hoogwaardige hydrauliek, met solide messing componenten, draagt bij aan een lange levensduur. De Nefit 9700i kent dezelfde warmtewisselaar als zijn voorganger, de Nefit 9000i. Deze wisselaar heeft zich bewezen in miljoenen toestellen door heel Europa en wordt door installateurs vooral geroemd om zijn solide constructie en onderhoudsgemak.

Waterstof

Nefit 9700i toestellen zijn gecertificeerd voor gebruik met een aardgas-waterstofmengsel tot 20% en kunnen eenvoudig worden ingesteld op het gebruik van andere gassoorten en -samenstellingen.

Zoneregeling bij vloerverwarming

Op het servicevriendelijke touchscreen verschijnt alle benodigde informatie stap voor stap in beeld. De toestellen kunnen eenvoudig met het internet worden verbonden, bijvoorbeeld via de slimme thermostaat EasyControl. Hierdoor is zoneregeling mogelijk, in combinatie met de slimme radiatorthermostaten van Bosch. Dat kan nu ook wanneer de woning is voorzien van vloerverwarming. Ook automatisch hydraulisch balanceren behoort tot de mogelijkheden. De installateur kan bovendien de toestellen op afstand monitoren en beheren via het installateursplatform Bosch HomeCom Pro.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch