Info voor opdrachtgever

Decorative brandbar
Pro

Info voor opdrachtgevers

Of het nu gaat om woningbouw of -renovatie, utiliteit of industrie, als een van de grootste spelers wereldwijd staan we garant voor een solide en betekenisvolle samenwerking.

Unieke meerwaarde

Met een ervaren organisatie en een van de breedste programma’s aan duurzame oplossingen voor verwarming, warmwaterbereiding en koeling helpen we uw doelen te realiseren.

Bovendien is Bosch als geen ander in staat om totaaloplossingen te bieden vanuit verschillende disciplines. Zelf werken we 100% CO2-neutraal, wat voor opdrachtgevers een unieke meerwaarde oplevert.

Oplossingen en referentieprojecten

Oplossingen | Prefab

Prefab

Wij leveren een totaalconcept voor het realiseren van duurzame woninginstallaties. Met vaste partners staan we voor vakkundige ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame installaties voor nieuwbouwprojecten.

Oplossingen | Nieuwbouw

Nieuwbouw

Het meest complete aanbod totaaloplossingen voor verwarming in projectmatige woningbouw. Of het nu gaat om individuele oplossingen of collectief.

Oplossingen | Renovatie

Renovatie

Ons zeer brede productassortiment biedt duurzame en besparende comfortoplossingen voor ieder project. In alle fasen van uw projecten kunt u rekenen op onze vertrouwde service en support van Nefit Bosch.

Nieuws en informatie

Verduurzamen

Energielabel C voor kantoorgebouwenPro

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw van 100 m2 of groter minimaal over energielabel C beschikken. Dit heeft grote gevolgen voor eigenaren en gebruikers van de voorraad bestaande kantoorgebouwen.

Certificaten | CO- certificering

CO- certificeringPro

Bosch Thermotechniek BV (Nefit Bosch) verwacht per 1 januari 2023 CO-gecertificeerd te zijn.

Nieuwe lijn warmtepompen op propaanPro

Een compleet nieuwe range monoblock warmtepompen voor verwarming, koeling en warmwaterbereiding, voor zowel nieuwbouw, als renovatie.

Nieuwe serie warmtepompen voor utiliteitPro

Nieuwe warmtepompen voor de utiliteit met maar liefst 80 varianten in 10 vermogensklasse. De Compress 3000 AWP is een lucht/water warmtepomp die geschikt is voor zowel nieuwbouw, als voor verduurzaming van bijvoorbeeld gestapelde woningbouw, kantoren, winkel- en bedrijfsruimtes en zorginstellingen.

Documenten
Vind alle documentatie in 1 klik
Ga naar documentenzoeker
Contact
Vragen of interesse?
Contact