Smart Service Key

Decorative brandbar
 • Home
 • professioneel

 • na-installatie

 • Smart Service Key

Pro

Smart Service Key

Dé diagnose- en inbedrijfstellingstool voor Nefit Bosch HR-toestellen en warmtepompen

 • Eenvoudig online!

  Met uw smartphone en de EasyService app heeft u altijd uw eigen WLAN-aansluiting op zak. U hoeft dus niet meer te zoeken naar een goed WiFi-signaal of andere geschikte lokale internetverbinding.

 • Eenvoudig uitlezen en parameters instellen!

  In de EasyService app ziet u alle essentiële parameters en informatie over de actuele status van de ketel of warmtepomp overzichtelijk op een rij en kunt u deze direct aanpassen.

 • Eenvoudig in gebruik!

  De semi-automatische inbedrijfstelling van een volledige verwarmingsinstallatie is nog nooit zo eenvoudig geweest. Gewoon de systeemdetectie starten en de verschillende stappen volgen. Mocht er tijdens de inbedrijfstelling een fout optreden, dan toont de app u de nodige stappen om deze te corrigeren.

 • Simpelweg sneller!

  De EasyService-functies zijn bovendien heel handig bij het oplossen van storingen. Dankzij de mogelijkheid om alle relevante systeemparameters in te voeren en weer te geven, kunt u uw werk sneller doen.

 • Eenvoudig fouten identificeren en verbeteren!

  De app toont alle foutcodes, inclusief de vermoedelijke oorzaak van de fout. Daarnaast worden maatregelen voorgesteld om de fout snel te verhelpen. Service kan zo eenvoudig zijn.

 • Eenvoudig transparant!

  Dankzij de Smart Service Key en EasyService app kunt u de uitgevoerde werkzaamheden zonder moeite specificeren. Met één druk op de knop bewaart de app een gedetailleerd overzicht van elke stap in een PDF-bestand. Deze kunt u desgewenst afdrukken of doormailen naar de klant. Deze transparantie draagt bij aan uw meerwaarde als Nefit Bosch Partner en de professionele uitstraling die consumenten vandaag de dag verwachten.

Uw eigen Smart Service Key aanschaffen?

De Smart Service Key wordt geleverd in metalen doos en verbindingskabel met mini-jack.

De EasyService app werkt in combinatie met de Smart Service Key van Bosch. Deze is nodig om via uw Android of apple smartphone/tablet te communiceren met de ondersteunde Nefit Bosch HR-toestellen en warmtepompen. De Smart Service Key is verkrijgbaar via Nefit Bosch.

Bosch Smart Service Key
Artikelnummer: 7738111007
Bekijk de prijslijst voor de kosten van Smart Service Key

Om te bestellen kunt u het online bestelformulier gebruiken. Telefonisch bestellen is ook mogelijk via de Nefit Bosch SupportLine.

EasyService App

De nieuwe Smart Service Key is dé diagnose- en inbedrijfstellingstool voor Nefit Bosch HR-toestellen en warmtepompen. De Smart Service Key van Bosch is de opvolger van de Nefit Service Tool en is niet groter dan een luciferdoos. In combinatie met de EasyService app , kunt u de toestel- en systeemgegevens uitlezen, parameters instellen en foutcodes verhelpen. Dankzij deze handige tool wint u tijd!

Bespaar met deze tool eenvoudig tijd en geld!
- Snelle en eenvoudige inbedrijfstelling.
- Uitlezen van verwarmingstoestellen en regelingen.
- Eenvoudig parameters instellen en aanpassen.
- Grafische weergave van actuele status.
- Weergave van foutcodes met foutoorzaken en voorgestelde oplossingen.
- Servicerapport met meetgegevens kan als PDF-bestand opgeslagen worden.

EasyService app van Bosch
Bespaar tijd tijdens de installatie, inbedrijfstelling of het oplossen van een storing met deze app. De app kan gratis worden gedownload. Het gebruik van bovengenoemde functionaliteiten kost geld. Bekijk de prijslijst voor meer informatie.