Voorwaarden aanvraag inbedrijfname

Decorative brandbar

Voorwaarden inbedrijfname warmtepomp:

  • Nefit Bosch kan geen toestellen inbedrijf nemen wanneer u niet aanwezig bent en/of installatie niet bedrijfsklaar is.
  • Opdrachtgever zorgt ervoor dat de complete installatie volledig waterzijdig en elektrisch is aangesloten volgens de installatie instructie op het aangegeven tijdstip om de inbedrijfname door Nefit Bosch mogelijk te maken. Mocht onze specialist moeten wachten dan worden hier extra kosten in rekening gebracht conform ons arbeidsuurtarief.
  • Mocht u de installatie niet aansluit klaar krijgen op de met u afgesproken dag en tijdstip, dan dient u dit minimaal één dag van tevoren aan Nefit Bosch door te geven.
  • De installatie is veilig en zonder obstakels toegankelijk. Indien er op hoogte moet worden gewerkt, dient u de wettelijke maatregelen die van toepassing zijn te treffen om veilig te kunnen werken.
  • Indien op locatie blijkt dat er meerwerk nodig is, zal onze specialist dit met de opdrachtgever bespreken en afstemmen. De meerkosten hiervan worden in rekening gebracht.

Indien de installatie niet gereed is bij aankomst, wij niet veilig kunnen werken of wij de service om andere redenen niet kunnen uitvoeren of de annulering is te laat, dan brengen wij u € 250,- in rekening voor de verloren tijd.