Nefit Bosch introduceert innovatie voor all-electric renovatie

Decorative brandbar

Innovatie voor all-electric renovatie

Deventer – Nefit Bosch introduceert in 2024 de Compress 5800i AWR, een innovatieve all-electric monoblock luchtwarmtepomp ontworpen voor schuine daken en bestaande afgiftesystemen. Het unieke daksysteem, ontwikkeld in samenwerking met diverse partners, biedt flexibele installatiemogelijkheden en minimaliseert geluidsoverlast.Belangrijke innovatie

De warmtepomp, gebruikmakend van natuurlijk koudemiddel propaan, is geschikt voor gasloze renovaties en goed geïsoleerde woningen. Met focus op efficiëntie en duurzaamheid, biedt het systeem een solide en klimaatvriendelijke oplossing voor renovaties in Nederland. De dakwarmtepomp wordt gepresenteerd op de VSK 2024 en kan projectmatig worden geleverd.

Flexibele toepassing

Het innovatieve ontwerp vereenvoudigt de installatie en minimaliseert onderhoud, terwijl het diverse uitdagingen bij de energietransitie aanpakt. Voor installateurs betekent dit een kortere installatietijd en geen noodzaak voor aanvullende certificeringen. Voor woningcorporaties en projectontwikkelaars biedt het systeem minimale overlast, esthetische oplossingen en financiële voordelen.

Veelbelovende oplossing

Met voordelen als snelle installatie , beperkte ruimtebehoefte op het dak, onderhoudsarme kenmerken en monitoringop afstand via het HomeCom Pro-platform van Bosch, positioneert de Compress 5800i AWR zich als een veelbelovende oplossing voor de uitdagingen in de energietransitie in Nederland.


Meer weten over de Compress 5800i AWR? Klik dan op de onderstaande link.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch