Nefit Bosch bouwt Nieuwbouw-team uit

Decorative brandbar
Velde vacatures Nieuwbouw team

Nefit Bosch breidt nieuwbouwactiviteiten uit

Nieuw team richt zich specifiek op warmtepomptechnologie

Nefit Bosch breidt nieuwbouwactiviteiten uit

Nieuw team richt zich specifiek op warmtepomptechnologie

Deventer – Nefit Bosch is als verwarmingsproducent al jaren een toonaangevende speler op de renovatiemarkt en heeft sterke ambities om te groeien op de nieuwbouwmarkt. Om deze groei te realiseren vormt Nefit Bosch een nieuw team van zes personen die zich specifiek met warmtepomptechnologie richten op de nieuwbouwsector in heel Nederland.

Tot 2030 moeten er honderdduizenden woningen worden gebouwd. Bovendien zitten we in Nederland midden in de energietransitie. ‘’Vanuit onze expertise en ervaring willen wij hierin een belangrijke rol spelen door samen met de partners in de bouwketen innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te realiseren,’’ aldus Wilfred Horst, Sales Director bij Nefit Bosch, ‘’Denk hierbij onder andere aan geprefabriceerde installaties en nieuwe, innovatieve warmtepompoplossingen.’’

Nefit en Bosch produceren al sinds de vorige eeuw warmtepompen. Inmiddels is het bedrijf met ruim een miljoen geplaatste warmtepompen één van de grootste internationale spelers. Onlangs meldde Bosch nog eens 100 miljoen euro te investeren in het ontwikkelen van nieuwe warmtepomptechnologie in eigen R&D- en productiecentra en het uitbreiden van het portfolio.

Commerciële en technische professionals

Met meer dan 130 jaar ervaring maakt Nefit Bosch onderdeel uit van een wereldwijde, innovatieve organisatie die toonaangevend is op verschillende technologische fronten. Dat maakt Nefit Bosch een aantrekkelijke werkgever met volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Voor het nieuwbouw team zoekt Nefit Bosch ervaren commerciële en technische specialisten met een sterk netwerk in de nieuwbouwsector.

Nefit Bosch zoekt commerciële en technische specialisten voor nieuwbouwteam

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch