Nefit Bosch introduceert airconditioning

Decorative brandbar

Nieuw: airconditioners van Nefit Bosch

Nefit Bosch breidt per april 2021 zijn productportfolio uit met airconditioning. Door de veranderingen in het klimaat en het sterk toegenomen thuiswerken is er steeds meer aandacht voor een comfortabel binnenklimaat gedurende het hele jaar. Met het nieuwe programma airconditioners wil Nefit Bosch nog beter inspelen op de wensen van de consument en extra mogelijkheden bieden aan installateurs.

Het nieuwe programma omvat twee single-split airco’s, compleet uitgevoerd in een aantrekkelijk design: Bosch Climate 3000i en Bosch Climate 5000i. Daarnaast is er de Climate 5000 MS multi-split buitenunit die gecombineerd kan worden met maximaal 5 Climate 3000i binnenunits. Alle varianten zijn compleet uitgerust en standaard voorzien van onder meer high-density filters, ontdooi-functie en anti-corrosieprotectie en draaien op het energie-efficiënte R32 koudemiddel. De Bosch Climate 5000i heeft daar bovenop nog een aantal extra’s zoals 3D Swing functie, Ioniser en Biofilter. De Climate airconditioners kunnen ook worden bediend met een app (optie).

Koelen én verwarmen

Met de airconditioners van Nefit Bosch kun je niet alleen koelen, maar indien nodig ook verwarmen. Handig bijvoorbeeld voor een slaapkamer die ook als thuiswerkplek wordt gebruikt. De Climate 3000i en 5000i zijn ook heel goed toe passen voor klein zakelijk gebruik, zoals een kantoor aan huis.

Gemak en zekerheid

Marketing manager Jan Blom: “Consumenten zijn in hun zoektocht naar de juiste oplossing gevoelig voor bekende merken en een betrouwbare leverancier. Met name daar willen wij toegevoegde waarde bieden: uitstekende kwaliteit, ondersteund door een sterke service-organisatie. Bij het verkopen en installeren van airconditioning kunnen installateurs terugvallen op dezelfde organisatie die ze ook kennen van alle andere producten en dat biedt gemak en zekerheid”.

Logische stap

Zes jaar geleden kwam Nefit Bosch als eerste cv-ketelproducent met elektrische warmtepompen. In de afgelopen jaren gevolgd door een elektrische cv-ketel en diverse elektrische warmwatertoestellen. “In die lijn zetten we nu de volgende logische stap en bieden we vanaf april 2021 ook airconditioning”, aldus Productmanager Chiel Prein.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch