Nefit Bosch komt met elektrische convectoren

Decorative brandbar
HEAT CONVECTOR A5 SFEER

Nefit Bosch komt met elektrische convectoren

Heat Convector 4000

Heat Convector 4000 van Nefit Bosch

Comfortabele en veilige elektrische verwarming

De nieuwe elektrische convectorverwarmer Heat Convector 4000 van Nefit Bosch maakt het mogelijk om bijna elke ruimte snel, veilig en efficiënt te verwarmen. Convectoren kunnen worden toegepast om een bestaand verwarmingssysteem te ondersteunen, maar ook als zelfstandige verwarmingsoplossing. De nieuwe Heat Convector 4000 Serie overtuigt door zijn eenvoudige bediening, flexibele montage- en installatiemogelijkheden en innovatief design met afgeronde hoeken. Nefit Bosch geeft 5 jaar garantie op de Heat Convector 4000.

Directe behaaglijke warmte

De energietransitie brengt een toenemende vraag met zich mee naar elektrische verwarmingsoplossingen. Convectorverwarmers zoals de Heat Convector 4000 van Nefit Bosch geven hun elektrisch opgewekte warmte af via convectie, de natuurlijke luchtstroom. Daarmee vormen ze een ideale oplossing om snel te zorgen voor behaaglijk comfort op de plaatsen waar de gebruiker (extra) warmte wil. Het enige dat ervoor nodig is, is een standaard 230 V-stroomaansluiting.

De Heat Convector 4000 is met zijn hoge verwarmingsvermogen ideaal voor ruimtes die af en toe verwarmd moeten worden of als extra verwarming in ruimtes met een bestaand verwarmingssysteem. De Heat Convector 4000 is bijzonder flexibel: de gewenste temperatuur kan via een LED-display traploos worden ingesteld van 12 °C tot 28 °C. De convector is voorzien van een vorstbeveiliging bij 7 °C, omvalbeveiliging en beveiliging tegen oververhitting. Verwarmingsprogramma’s en timerinstellingen zijn ook mogelijk.

Flexibele verwarming op maat

Afhankelijk van de grootte van de ruimte kunnen gebruikers kiezen uit vijf verschillende modellen met een vermogen van 500 tot 2.500 watt. De Heat Convector 4000 is voorzien van spatbescherming en is daarmee ook geschikt voor de badkamer. De Heat Convector 4000 kent verschillende toepassingsmogelijkheden. Hij kan eenvoudig en snel aan de muur worden gemonteerd of veilig en stevig op de vloer worden geplaatst dankzij zijn poten (optie).

Veilig en efficiënt

Mocht de Heat Convector 4000 ooit omvallen terwijl hij op de vloer staat, dan zorgt de automatische uitschakelfunctie ervoor dat er niets kan gebeuren. De knopvergrendeling van de regelaar voorkomt dat de instellingen door worden gewijzigd zonder dat dit de bedoeling is. Bij de ontwikkeling van de Heat Convector 4000 is goed gelet op de efficiëntie. Als de kamertemperatuur snel daalt, bijvoorbeeld omdat er een raam of deur openstaat, schakelt de verwarming automatisch uit.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch