Warmtepompen Nefit Bosch snel leverbaar

Decorative brandbar

Warmtepompen Nefit Bosch leverbaar uit voorraad

Nieuwe monoblock warmtepompen

Deventer, 31 augustus 2023 – Warmtepompen van Nefit Bosch zijn met ingang van het stookseizoen weer snel leverbaar. De afgelopen periode heeft het bedrijf de meeste achterstanden weg weten te werken die het gevolg waren van de wereldwijde onderdelentekorten. Naast extra leveringen van bestaande modellen, komt Nefit Bosch met nieuwe monoblock warmtepompen. Hiermee heeft het voor iedere warmtepompvraag een snel leverbare oplossing in huis.

Nieuwe monoblock warmtepompen

In aanvulling op de Nefit EnviLine en Bosch split warmtepompen, introduceert Nefit Bosch twee nieuwe Bosch monoblock series. In september komt de Compress 5800i AW op de markt. Dit is volgens Nefit Bosch de stilste warmtepomp op de markt, voorzien van het nieuwe koudemiddel R290 (propaan). In oktober volgt de scherp geprijsde Bosch Compress 2000 AWF monoblock met hybride en all-electric (ready) varianten. In het kader van de introducties heeft Nefit Bosch vanaf medio september een voordeelactie voor installateurs.

Snel leverbaar

De nieuwe warmtepompen zijn direct uit voorraad leverbaar. Maar ook de Split warmtepompen van Bosch zijn snel leverbaar. Onder andere door intensieve samenwerking met toeleveranciers, het zelf produceren van kritische onderdelen en het aanboren van nieuwe kanalen heeft Bosch de toevoer weer op peil gekregen. Bij nieuwe opdrachten, voor zowel hybride, als all-electric warmtepompen, kan worden uitgegaan van normale levertijden.

Uitbreiding capaciteit

Vanwege de blijvende toenemende vraag investeert de Bosch Home Comfort Group, waarvan Nefit Bosch deel uitmaakt, de komende jaren meer dan een miljard euro in warmtepompen. Bestaande productielocaties voor Bosch warmtepompen in Zweden, Duitsland, Portugal en Israël zijn of worden uitgebreid. Een nieuwe Bosch fabriek verrijst volgend jaar in Polen. In Nederland, bij Nefit Bosch in Deventer wordt vanaf dit najaar de Compress 5800i AWR dakwarmtepomp geproduceerd, in eerste instantie speciaal voor de Nederlandse markt.

Compress 5800i AW
Producttypes
Compress 5800i AW
Compress 2000 AWF

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch