Apps en tools voor de professional

Decorative brandbar
Pro

Apps en online tools

Apps en online tools

Naast het nieuwe HomeCom Pro platform voor installateurs zijn er een aantal Nefit Bosch apps voor zowel Apple- als Android-toestellen om zowel installateurs, als gebruikers het leven gemakkelijker te maken.

Op partner.nefit-bosch.nl zijn veel (online) hulpmiddelen direct toegankelijk voor Nefit Bosch Partner-installateurs.

Nefit Bosch Partner Portal App

Met deze app registreer je elk toestel in een handomdraai. QR-code scannen, gegevens controleren en klaar. Invullen en inzenden van garantiekaarten is niet meer nodig. Je spaart automatisch waardepunten in het Nefit Bosch Partner Programma en je kunt op elk gewenst moment een overzicht bekijken van al jouw registraties.

Bosch EasyScan App

Ben je op zoek naar de meest recente informatie over de onderdelen voor onze producten? Met deze app vind je gemakkelijk onderdelen van alle Nefit Bosch toestellen terug via de zoekfunctie of door de barcode op het etiket te scannen.

(Voor zowel Nefit als Bosch onderdelen te gebruiken)

Nefit Onderdelen App

Deze app wordt binnenkort niet meer ondersteund. Hiervoor kun je gebruik maken van de Bosch EasyScan app.

Bosch EasyService App

Deze app is een complete diagnose- en inbedrijfstellingstool voor cv-toestellen én warmtepompen van Nefit Bosch. Om de installatie met de app te verbinden is de Bosch Smart Service Key nodig. Zo kun je eenvoudig op je mobiel systeemgegevens uitlezen, parameters instellen en een servicerapport genereren. Bovendien is de gratis app ook zonder Smart Service Key te gebruiken als naslagwerk, met o.a. alle foutcodes van Nefit en Bosch -toestellen (in de demomodus).

Bosch EasyDoc App

Installatie en onderhoud met eenvoudige video's

Bosch HomeCom Pro webportal

De HomeCom Pro webportal biedt de mogelijkheid om toestellen die voorzien zijn van een gateway (Nefit Easy, Bosch EasyControl, IP-module of MB LAN 2) op afstand te monitoren. Je wordt per e-mail proactief geïnformeerd wanneer er een vergrendelde storing optreedt. Bekijk de status van de cv-ketel of warmtepomp, interpreteer de gemeten waarden en wijzig instellingen (indien noodzakelijk) op afstand.