Info voor adviseurs

Decorative brandbar
Pro

Info voor adviseurs

Vind bestekinformatie, AutoCAD-bestanden en documentatie voor uw project. Of krijg persoonlijk advies. Onze ervaren technisch adviseurs spreken uw taal. Ze staan klaar om u te ondersteunen. Van bestek- of ontwerpfase tot en met realisatie en nazorg.

Pro

Hoe kunnen we u helpen?

Met een ervaren organisatie en een van de breedste programma’s aan duurzame oplossingen voor verwarming, warmwaterbereiding en koeling leveren we graag een bijdrage aan uw project.

Toekomstgerichte technologiën voor zowel nieuwbouw, als renovatie, van woning tot warmtenet of industriële warmte. Als een van de grootste spelers wereldwijd staan we garant voor een betekenisvolle samenwerking.

Tools en documentatie

Direct contact
Onze adviseurs helpen u graag verder
Contactpersonen
Producten
Warmtepompen, cv-ketels, zonneboilers, boilers en buffervaten etc.
Alle producten

Oplossingen en referentieprojecten

Oplossingen | Nieuwbouw

NieuwbouwPro

Het meest complete aanbod totaaloplossingen voor verwarming in projectmatige woningbouw. Of het nu gaat om individuele oplossingen of collectief.

Oplossingen | Renovatie

RenovatiePro

Ons zeer brede productassortiment biedt duurzame en besparende comfortoplossingen voor ieder project. In alle fasen van uw projecten kunt u rekenen op onze vertrouwde service en support van Nefit Bosch.

Oplossingen | Prefab

PrefabPro

Wij leveren een totaalconcept voor het realiseren van duurzame woninginstallaties. Met vaste partners staan we voor vakkundige ontwikkeling, realisatie en exploitatie van duurzame installaties voor nieuwbouwprojecten.

Nieuws en informatie

Verduurzamen

Energielabel C voor kantoorgebouwenPro

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw van 100 m2 of groter minimaal over energielabel C beschikken. Dit heeft grote gevolgen voor eigenaren en gebruikers van de voorraad bestaande kantoorgebouwen.

Certificaten | CO-certificering

Nefit Bosch is CO-gecertificeerdPro

Je kunt dat zien aan het CO-vrij logo. Onder de naam Bosch Thermotechniek B.V. kun je ons terugvinden in het ‘register gasverbrandingsinstallaties’ op www.co-vrijregister.nl.

Contact
Laat weten hoe we kunnen helpen
Contactformulieren professioneel
Documenten
Bekijk alle documentatie
Documentatie