HomeCom Pro

Decorative brandbar
  • Home
  • professioneel

  • na-installatie

  • HomeCom Pro

Pro

HomeCom Pro

HomeCom Pro is hét online portaal waar installateurs eenvoudig cv- en warmtepomp installaties van klanten monitoren.

HomeCom Pro is alleen te gebruiken wanneer u een SingleKey ID heeft.

Hoe werkt het?

HomeCom Pro biedt u de mogelijkheid om alle Nefit- en Bosch toestellen te monitoren die worden aangestuurd door middel van een Easy of EasyControl thermostaat. Het is ook mogelijk om verbinding te maken via een internetmodule. Na het koppelen bent u altijd op de hoogte van de status van het toestel via het dashboard.Tijdbesparend en efficiënt

HomeCom Pro houdt u altijd op de hoogte met de meest relevante informatie. Alle informatie heeft u overal ter beschikking, zoals de toestelgegevens, actuele status, foutinformatie en productdocumentatie. Daarnaast ontvangt u proactief meldingen per e-mail als een toestel een foutmelding geeft. Hierdoor bespaart u veel tijd en werkt u efficiënter.

HomeCom Pro Functies

Instellingen aanpassen

Met deze functie kunt u gemakkelijk aanpassingen aan verwarmingssystemen uitvoeren. Hiervoor worden relevante installatieparameters zoals gewenste/werkelijke waarden, temperaturen en tijdprogramma's weergegeven en beschikbaar gesteld.

Foutmeldingen

Wanneer er een (dreigende) storing is, wordt u direct op de hoogte gesteld. Dit zorgt voor een voorsprong in kennis. Bij het benaderen van de klant bent u dus al in bezit van alle benodigde informatie.

HomeCom Pro Dashboard

Op het dashboard van HomeCom pro vindt u alle essentiële informatie over de installaties van klanten in één oogopslag. Er worden hier onder meer actieve storingen en waarschuwingen weergegeven. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vanuit het dashboard nieuwe apparaten toe te voegen.


Monitoring

Door de monitoring functie te gebruiken worden alle gegevens van verwarmingssystemen met een systeemregelaar overzichtelijk grafisch weergegeven. Daardoor kunt u eenvoudig temperaturen en schakeltoestanden analyseren.

Voordelen

  • Alle aangesloten toestellen in één oogopslag op het dsabhoard
  • Alle modulerende Nefit cv-toestellen (Nefit EMS, Nefit iRT en Nefit OpenTherm) en Nefit Bosch warmtepompen
  • Werkt met EasyControl, Nefit Easy én K30RF-module
  • Bruikbaar vanaf alle apparaten zoals telefoon, tablet en desktop
Klantenservice
Heb je een vraag of wil je iets anders delen met ons?
Contact
Login Professionals
Direct inloggen?
Inloggen