Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Cv-ketel upgraden naar hybride

Heb je een goede cv-ketel, maar wil je tot 70% gas besparen? Dat kan met hybride verwarming.

Meer groen, minder CO2

15 nieuwe bomen voor elke nieuwe HR-ketel (actie - t/m 31 maart 2021)

CO2 Signet vertikal 4 C Dark Background
CO2 Signet vertikal 4 C Dark Background

CO2-compensatie die werkt

Met een warmtepomp of zonne-energie van Nefit Bosch kun je CO2-neutraal verwarmen. Maar ook met een nieuwe HR-ketel kun je een bijdrage leveren. Voor elke HR-ketel planten wij 15 bomen. Die halen de CO2 letterlijk uit de lucht.

infographic header
infographic terugdringen-CO2
infographic nieuw-bos
infographic 15-bomen
infographic gasverbruik
infographic vestigingen
infographic recyclen

Meedoen is eenvoudig en kost je niets extra

Na aankoop of huur van je nieuwe Nefit HR-ketel kun je naast je actievoordeel ook een jaar gratis CO2-compensatie aanvragen. De uiterste deelname datum is 30 april 2021. Je toestel moet wel tijdens de actieperiode zijn geïnstalleerd (dus vóór 31 maart 2021).

Zet je uitstoot om in bos!

Gedurende hun hele leven nemen bomen CO2 op uit de lucht. Dat is hard nodig om onze wereld leefbaar te houden. En dat is precies wat we doen: 15 nieuwe bomen voor elke HR-ketel, in Nederland en op andere plekken in Europa waar het hard nodig is. We werken hiervoor samen met Land Life Company. Actieperiode tot en met 31 maart 2021.

Land Life Company: 2 miljard hectare bos

Land Life Company: 2 miljard hectare bos

Land Life Company is een Nederlandse organisatie die zorgt voor impact door herbebossing en natuurherstel wereldwijd. Ze plantten al meer dan een miljoen bomen in 25 landen. Hun ultieme missie: 2 miljard hectare bos herstellen. Land Life Company gebruikt slimme technologie en bewaakt continu de groei van de geplante bomen en hun CO2-afvang. De resultaten zijn voor iedereen zichtbaar.

Wij werken 100% CO2-neutraal

Wij werken 100% CO2-neutraal

Al onze producten worden op een CO2-neutrale manier gemaakt. Nog dit jaar werken alle 400 vestigingen van Bosch CO2-neutraal. Dat doen we door minder energie te verbruiken, door zelf energie op te wekken en het aandeel duurzame energie te vergroten, en door de resterende uitstoot te compenseren. Bosch is een van de eerste grote industriële bedrijven die dit ambitieuze doel in korte tijd realiseert.

Hoe kunnen we je helpen?

Heb je een vraag? Laat het ons weten.
Klantenservice
advise support image