langere levertijd

  • Home
  • consument

  • voor-je-aankoop

  • Langere levertijd

Langere levertijd

op je Nefit Bosch product

Het kan langer duren voor je toestel geleverd wordt

Het huidige, wereldwijde tekort aan grondstoffen zorgt ook in de verwarmingssector voor langere levertijden. Op dit moment kan het voorkomen dat je langer op je Nefit Bosch verwarmingstoestel moet wachten dan normaal. Je installateur en Nefit Bosch doen er alles aan om je zo snel mogelijk van een gepaste oplossing te voorzien.

Bosch installer at customer house 560x315

Wereldwijde tekorten hebben impact

Zoals bekend hebben de coronapandemie en de maatregelen die overal ter wereld zijn of worden genomen een grote impact op de wereldeconomie. Door de omstandigheden heeft de productie bij een aantal van onze toeleverbedrijven het afgelopen jaar niet op volle capaciteit kunnen draaien of zelf een tijdlang stilgelegen. Tegelijkertijd zien we de vraag naar bepaalde grondstoffen en onderdelen al een tijd stijgen. Heel wat componenten worden in Azië geproduceerd en per container naar Europa vervoerd. Door het beperkte aanbod en de sterk stijgende vraag is er momenteel, naast het gebrek aan gronstoffen en componenten, een containertekort. Uiteindelijk hebben deze omstandigheden helaas ook gevolgen voor het productie- en leverproces bij Nefit Bosch.

We werken aan een oplossing

Mocht je ongemak ondervinden door de beperkte beschikbaarheid of langere levertijd van je toestel op dit moment, weet dan dat je installateur, de groothandel en Nefit Bosch hun uiterste best doen om voor jou een passende oplossing te vinden. We hopen op je begrip.

Bedankt alvast voor je flexibiliteit en geduld.