Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Consumentendagen

• Alles over duurzaam verwarmen
  • Stel al je vragen aan onze adviseurs
  • Ervaar een werkende warmtepomp

Actuele meldingen

Informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten

• Home
  • Actuele meldingen

Actuele meldingen

Op deze pagina vind je actuele meldingen die voor jou als gebruiker van Nefit of Bosch producten van belang kunnen zijn, zoals informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten.

EasyControl van Bosch

EasyControl van Bosch

Geplande onderhoudswerkzaamheden aan de server op:

2 juli 2020, 10:00 u. - 11:30 u.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden kunnen nieuwe gebruikers hun thermostaat niet aanmelden. We adviseren nieuwe gebruikers om het na enige tijd nog eens te proberen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Nefit Easy en ProControl

Nefit Easy en ProControl

Geplande onderhoudswerkzaamheden aan de server op:

2 juli 2020, 10:00 u. - 11:30 u.

Tijdens de onderhoudswerkzaamheden kunnen nieuwe gebruikers hun thermostaat niet aanmelden. We adviseren nieuwe gebruikers om het na enige tijd nog eens te proberen. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Vragen?

Bij andere vragen over Nefit Easy, EasyControl van Bosch, of de Nefit ProControl app kunt u tijdens kantooruren bellen met Nefit Consumentenservice: 0570 602 500.