Kies jouw oplossing

Cv-ketel
Cv-ketel met warmtepomp
Warmtepomp

Consumentendagen

• Alles over duurzaam verwarmen
  • Stel al je vragen aan onze adviseurs
  • Ervaar een werkende warmtepomp

Actuele meldingen

Informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten

• Home
  • Actuele meldingen

Actuele meldingen

Op deze pagina vind je actuele meldingen die voor jou als gebruiker van Nefit of Bosch producten van belang kunnen zijn, zoals informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten.

EasyControl van Bosch

EasyControl van Bosch

Dinsdag 27 oktober 2020 - onderhoudswerkzaamheden aan server

Tussen 13:00 u. en16:00 u. zijn er werkzaamheden gepland waardoor de verbinding met de thermostaat tijdelijk (2 minuten) kan wegvallen. De thermostaat kan op die momenten niet via de app worden bediend. De verwarming blijft volgens het ingestelde programma werken en de thermostaat kan uiteraard ook handmatig worden bediend. De verbinding wordt vanzelf hersteld, waarna ook de bediening via de app weer normaal werkt. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Nefit Easy en ProControl

Nefit Easy en ProControl

Dinsdag 27 oktober 2020 - onderhoudswerkzaamheden aan server

Tussen 13:00 u. en16:00 u. zijn er werkzaamheden gepland waardoor de verbinding met de thermostaat tijdelijk (2 minuten) kan wegvallen. De thermostaat kan op die momenten niet via de app worden bediend. De verwarming blijft volgens het ingestelde programma werken en de thermostaat kan uiteraard ook handmatig worden bediend. De verbinding wordt vanzelf hersteld, waarna ook de bediening via de app weer normaal werkt. Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Vragen?

Bij andere vragen over Nefit Easy, EasyControl van Bosch, of de Nefit ProControl app kunt u tijdens kantooruren bellen met Nefit Consumentenservice: 0570 602 500.