Acties 2019 - 2020

Acties 2019 - 2020

Voordeel voor uw klanten, voordeel voor u

Consumentenactie

Verlengd tot en met 31 maart 2020!

Wie nu een oude cv-ketel inruilt voor een nieuwe Nefit HR-ketel, warmtepomp en/of zonneboiler profiteert niet alleen van een lagere gasrekening, maar ook van de Nefit Bosch Recycle Bonus.

Hoe duurzamer, hoe hoger de bonus: van €75,- bij elke HR-ketel, tot wel € 375,- bij aanschaf van een hybride combinatie met zonneboiler

Bekijk de actiepagina

Hoe werkt de actie?

Hoe werkt de actie?

 1. Uw klant koopt een Nefit HR-ketel, warmtepomp of zonneboiler
 2. Uw klant vraagt de Recycle Bonus aan via www.nefit-bosch.nl
  (hiervoor heeft hij /zij een aankoopbewijs van u nodig)
 3. Nefit Bosch maakt het bonusbedrag aan uw klant over

Ook klanten die géén oude cv-ketel inleveren, kunnen aan de actie meedoen.

Hoe werkt de Recycle-service?

Hoe werkt de Recycle-service?

Naast de Recyle Bonus voor uw klanten, zijn er ook voor u extra voordelen.

Regelt u zelf de afvoer van de oude ketel, prima! Zo niet, dan kunt u kosteloos gebruikmaken van de Recycle-service van Nefit Bosch. Wij laten dan de oude cv-ketel bij u ophalen en zorgen voor het recyclen. Dat scheelt u werk. U kunt tot en met 31 maart 2020 gebruikmaken van de Recycle-service.

Wilt u gebruikmaken van deze service? Meld dan de oude cv-ketel aan via het Nefit Bosch Partner Portal (of www.nefitafhandeling.nl). Wij halen 'm op de gewenste tijd bij u op.

Per oude cv-ketel ontvangt u naar keuze € 25,- of 300 spaarpunten (t.w.v. € 30,-). Bij het aanmelden, kunt u uw voorkeur opgeven. Kiest u voor de eerste optie, dan ontvangt u binnen 30 dagen een creditnota. Kiest u voor de spaarpunten, dan worden deze automatisch bijgeschreven aan het eind van de actieperiode.

 • De recycle-vergoeding geldt alleen als in de plaats de oude cv-ketel een nieuw Nefit product is geïnstalleerd (HR-toestel, warmtepomp of zonneboiler).
 • De recycle-vergoeding geldt voor oude cv-ketels die u aanmeldt via de Recycling-service van Nefit Bosch (alle merken en types).
 • De ingeleverde oude cv-ketels moeten compleet zijn: er mogen geen onderdelen of materialen uit het toestel zijn verwijderd.
 • De Recycle-service is van toepassing voor zowel particuliere, als projectmatige vervanging en geldt voor heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Aanmelding via www.nefitafhandeling.nl (ook te benaderen vanuit het Nefit Partner Portal).
 • De actieperiode is 1 september tot en met 31 maart 2020.

Meeliften op de campagne?

Meeliften op de campagne?

Recycling is een belangrijk thema voor veel consumenten. Dit najaar is er dankzij de Nationale Recyclingweek in oktober nog meer publiciteit.

Natuurlijk brengen we de Nefit Bosch consumentenactie de komende tijd breed onder de aandacht via onder andere radio, internet en social media.

Wilt u met uw bedrijf meeliften op die publiciteit? Dat kan bekijk hieronder de mogelijkheden. Of neem contact op met ons marketingteam.

Nog meer voordeel: Cascade-actie!

Nog meer voordeel: Cascade-actie!

Het cascade-systeem werd 30 jaar geleden door Nefit geïntroduceerd en niet voor niets door veel installateurs nog steeds het Deventer Systeem genoemd. Ter gelegenheid van dit jubileum ontvangt u bij aanschaf van een cascade-systeem met Nefit TopLine HR70 II en HR100 II-toestellen het cascadeframe gratis. Uw voordeel kan daarbij oplopen van 375 tot maar liefst 951 Euro!

Wat moet u doen?

 1. Registreer de toestellen in het Nefit Bosch Partner Programma (uiterste registratiedatum: 30 april 2020).
 2. Stuur een kopie van de groothandelsfactuur naar verkoopnederland@nefit.nl o.v.v. Cascade-actie.

Deze installateursactie loopt van 1 september tot en met 31 maart 2020 en geldt alleen bij aanschaf van TopLine HR 70 II- en TopLine HR 100 II- toestellen.
Meer weten? Vraag uw accountmanager of neem contact op met uw Nefit Bosch accountteam.

Voordeel voor installateurs

Voordeel voor installateurs

150 of 300 Spaarpunten bij elke EasyControl thermostaat

Dat is €15,- voordeel bij elke EasyControl die u registreert
in het Nefit Bosch Partner Programma.

Bent u Premium Partner? Dan ontvangt u per EasyControl 300 punten (€30,-).

Deze actie loopt van 1 januari tot en met 30 juni 2020.
Registreer uw producten op tijd!