Vakmanschap

Vakmanschap

Met meer dan 100 jaar ervaring in Nederland en de veelzijdige expertise van onze wereldwijde organisatie hebben we alles in huis om jou de allerbeste producten en ondersteuning te bieden.

Research & development: bedenken en verbeteren

Onderzoek, productontwikkeling, softwaredevelopment en verbetering van producten en techniek. Niks gebeurt zonder dat dit aansluit bij de wensen van onze klanten en installateurs. We maken optimaal gebruik van de specifieke kennis en ervaring van onze leveranciers van essentiële componenten, experts van de Bosch Groep, universiteiten, vakinstallateurs en onze collega’s van productie en assemblage. Samen werken we ideeën uit, waarna de eerste prototypes worden gemaakt.

Productie: kwaliteit voorop

In onze productie- en assemblagehal vindt een slim samenspel van vakmensen, gereedschappen en software plaats. Hier worden de comfortabele en duurzame HR-ketels en warmtepompen van absolute topkwaliteit vervaardigd die aan strenge kwaliteitseisen moeten voldoen. Pas als een toestel aan alle vereiste testwaarden voldoet, krijgt het een unieke informatiesticker die tracking en tracing op toestel- en componentniveau mogelijk maakt. Alleen mogen we het verpakken en is het klaar voor installatie.

Verkoop en service: klaar voor de toekomst

We onderscheiden ons met een zeer uitgebreide advies - en serviceorganisatie. Betrouwbare dienstverlening, van oriëntatie tot en met het verhelpen van eventuele problemen. Daarnaast hebben we intensief contact met onder andere installateurs, adviseurs, groothandels, projectontwikkelaars en woningcorporaties. Hierdoor weten we wat er speelt in de markt en houden we onze innovatie op maat. Zodat we voor toekomst klaar zijn én blijven.

Meer dan 100 jaar ervaring...

Nefit is sinds de introductie van de allereerste Hoog Rendement cv-ketel in 1980 uitgegroeid tot het bekendste merk cv-ketels. De geschiedenis van het bedrijf gaat echter meer dan 100 jaar terug. Rond dezelfde tijd startte in Duitsland Robert Bosch zijn bedrijf, dat nu ruim 400.000 vakmensen telt.