Groene helden in actie bij Nefit Bosch

Decorative brandbar
Woman in shower small

Groene helden in actie

Campagne promoot duurzame keuzes met een knipoog

Nieuwe campagne met een knipoog

Deventer – In een nieuwe campagne presenteert Nefit Bosch zijn ‘groene helden’: ze lijken zo gewoon, maar ze knokken intussen ongemerkt voor een beter klimaat. Hoe? Door hun huis duurzaam te verwarmen. En met Nefit Bosch is dat makkelijker dan je denkt. Met video’s en andere uitingen wil de verwarmingsproducent consumenten en installateurs met een knipoog verleiden tot het maken van duurzame keuzes. Tijdelijk voordeel maakt dit nog aantrekkelijker. Bovendien kunnen consumenten ook dit jaar hun CO2-uitstoot compenseren door bomen te laten planten.

Meer groen, minder CO2

Naast volledig elektrische oplossingen, zoals bodemwarmtepompen, luchtwarmtepompen en ventilatiewarmtepompen, staan de spotlights bij Nefit Bosch op hybride oplossingen. Met de grootschalige uitrol van hybride warmtepompen kan op de middellange termijn grote klimaatwinst behaald worden, blijkt uit verschillende rapporten. Toch blijft ook de cv-ketel voorlopig nog gewild. ‘De grote groep die bij vervanging kiest voor een HR-ketel bieden we ook dit jaar de mogelijkheid hun CO2 te compenseren,’ zegt Jan Blom van Nefit Bosch. ‘Zelf werken we sinds 2020 100% CO2-neutraal. Niet alleen wij in Deventer, maar alle 400 vestigingen van Bosch.’

150.000 bomen

In het kader van de vorige actie heeft Nefit Bosch 150.000 bomen laten planten. Die zijn samen goed voor CO2-reductie van 30.000 ton en dragen voor een deel ook bij aan het natuurherstel in Nederland. Naast de bomenactie maken consumenten dit najaar aanspraak op een financieel voordeel tot 375 euro.

Installateursactie Pro

Ook installateurs profiteren bij Nefit Bosch dit najaar van aantrekkelijke acties. Geïnteresseerd installateurs die de informatie hierover niet hebben ontvangen, kunnen te allen tijde contact opnemen met Nefit Bosch.

Recycle-service Pro

Installateurs kunnen het hele jaar door kosteloos gebruikmaken van de Recycle-service van Nefit Bosch. Oude cv-ketels worden opgehaald en voor 90% gerecycled door een gecertificeerd bedrijf. Voor elke ingeleverde ketel ontvangt de installateur een vergoeding.

Nefit Bosch

Auteur / schrijver bij Nefit Bosch